2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم با دوستم

141 بازدید | 24 پست

با دوستم رفته بودیم بیرون.اون ماشین اوردن بودش.

خونه ی ما ته کوچکست . سرکوچه وایستادش گفت اینجا پیاده میشی ؟ که من بگم آره.منم گفتم آره .خونه ی خودشونم کوچه روبه روییمونه.

درسته چیز خیلی مهمی نیست ولی خب همین چیزا جمع میشن ناراحتی رو ایجاد میکنن دیگه. کارش زشته یا من زود ناراحت شدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه به زبون اورده بله کارش زشت بوده قطعا شما خودتون اونوقدری درک دارید که نذارید تا ته کوچه بره و ...

من خودم میخاستم پیاده بشم ولی خودش گفت

از طرفیم اگه خودم بودم هیچوقت این حرفو نمیزدم تا دم درشون میبردمش

ظهرم قراره بریم بیرون دوباره.به نظرتون بگم با کسه دیگه میام؟ حس کردم زورش میاد بیاد دنبالم

بله خودنون برید اینجوری که مشخصه ممکنه بعدا زیاد سوار شدنت رو بزنه تو سرت 

کلا یادت باشه زیاد اینکارو نکن حتی صمیمی ترین ادمت چون فک میکن اویزونشون شدی دور از جونت

بله خودنون برید اینجوری که مشخصه ممکنه بعدا زیاد سوار شدنت رو بزنه تو سرت  کلا یادت باشه زیاد ...

اخه دوستای دیگه ام رو میبینم دوساشونو تا دم در میبرن با اینکه کلی راهشون دوره از هم

ولی حس میکنم دوستای من واقعی نیستن چون خونه خودشون سرکوچمونه کلا یه کوچه راهه

ظهرم قراره بریم بیرون دوباره.به نظرتون بگم با کسه دیگه میام؟ حس کردم زورش میاد بیاد دنبالم

یه مدت زیاد نرو با ماشینش که فک نکنه داری ازش سواستفاده میکنی  اون درگیری های خودشو داره

من خودم میخاستم پیاده بشم ولی خودش گفت از طرفیم اگه خودم بودم هیچوقت این حرفو نمیزدم تا دم درشون می ...

بله همینکه ناراحت شدی معلومه زود رنجی و حساس به کارات و رفتارات بنابراین خودتم قطعا میخواسای پیاده بشی اما اون زودتر گفته و میدونم چه حالی داشتی بعد شنیدنش ادم حس تحقیر بهش دس میده که مثلا انگار اضافی بودی تو ماشینش!!