2777
2789

من با نامزدم قرار گذاشتیم که عروسی نگیریم الان خانواده ها میگن بگیرید ی باره تو دلتون میمونه

ما کمکتون میکنیم 

ولی من گفتم اگه میخواید کمکی کنید تو خونه خریدن کنید چون متراژ خونه ای که خریدیم کوچیکه من گفتم اونجا کمک کنید که بتونیم بزرگش کنیم 

دوس دارم مراسم عقد فقط داشته باشم اونم نه خیلی تجملاتی در حدی که فقط مارو ب رسمیت بشناسند

نظر شماها چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اونایی که نگرفتن بعد چندین سال حسرت میخورن دیدم که میگم 

من از ۱۸ سالگی تا الان حرفم عوض نشده .واقعا دوس ندارم عروسی ترجیح میدم برم ماه عسل خارج از کشور با پولش تا اینکه ی شبه انقدر هزینه کنیم

بهترین کارو میکنی ریخت و پاش الکی فامیل میاد میریزع پشتتم کلی حزف میزنه چندرغازم کادو میده تو این گرونی پول مراسمتم در نمیاد اگه ادم حساسی نیستی بعدا بگی برای جاریم یا فلانی عروسی گرفتن برای من نگرفتن بگیز اگرنه میتونی لباس بپوشی بزس اتلیه کفایت میکنه چندتا یاذگاری داشته باشی

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

منم همینجوری بودم دقیققققق شوهرمم از خودم بدتر

عروسی که گرفتم هیچ 

حنابندون هم گرفتم

روی ۴۸۳۸۲۹۱۲۹۹۳۹۴۹۳۹۲ بار هم نگا فیلماش میکنیم🤩🤩🤩و دوق مررررررگگگگ میشیممممممم

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

من خودم گرفتم با اونکه از عروسی هم متنفر بودم 

ولی برا خودم گرفتم کلیم ذوقشو داشتم و کاراشو خودم کردم 

هزینشم از کادوی مهمونا برگشت تو جیبمون 

اگه فک میکنی ممکنه بعدا ببینی ناراحت شی بگیر 

چون حس نشستن تو ماشین عروس و ارایشگاه با لباس عروس و کلی ذوق همه و تو تالار و... خوبه قشنگه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بهترین کارو میکنی ریخت و پاش الکی فامیل میاد میریزع پشتتم کلی حزف میزنه چندرغازم کادو میده تو این گر ...

ادم که واسه درومدن پول مراسم هزینه نمیکنه 

میگه یه جشن و شادی باشه خیلیم کیف میده

نترس حالا فامیلم چارتا حرف بزنن خیالی نیست اونا همه جا حرف میزنن حالا تو عروسی فشار داره؟ خیلی دوس داشتم عروسیمو 

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲