2777
2789

سلام دوستان عزیزم پنج شنبه هفته ی دیگه میخوام انشالله برم کربلا نمیدونم باید چی بردارم چیکار کنم اصلا انگار گیج شدم از ذوق اگه نکته ایی میدونین کمکم کنید ممنون

منم دعا کن اسمم هانیه 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم بگم التماس دعا 

من هنوز لیاقت زیارت امام حسین رو نداشتم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

حتما منو دعا کن 

دعا کن کنکورمو قبول شم 

اسمم نباته ❤️❤️

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

زیارت پیشاپیش قبول کربلایی جان

برای من هم دعا کن

یکی از آشنایان ما یکی دوهفته پیش میخواست بره بخاطر سرمای شدید عراق کنسل شد

لباس گرم باخودت ببر حتما

در کل سبکبال برو بهت سخت نگذره با کوله بار زیاد

انشالله لایق باشم حتما منم اصلا باورم نمیشه انگار 

انشالله هستی و چشمت منور به ضریح امام حسین میشه

فقط ماسک و دارو فراموشت نشه 

کفش و دمپایی طبی هم که اولویت هست

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

عزیزم لباس کم در حد دو سه دست بردار

چادر همیشه و همه جا باید سرت باشه 

دارو با خودت بردار احتمال زیاد سرما میخوری بخاطر نحوه بد تفتیش قبل ورود به حرم

خوراکی و خوردنی برای تو راه بردار مرتب

اصلا نیازی نیست پول چنج کنی فروشنده های عراقی از خودمون بهتر فارسی حرف میزنن و دادن ریال خودمون به نفعت میشه

کفش خوب بپوش

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️