2777
2789

حساب نمی کنم

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵ سالمه

۳۰۰ تومن 

ولی خب خرج همه چیزم با خودشونه

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

مادگه سنمون بالاست پول توجیبی میدیم به بچه هامون پول توجیبی نمیگیریم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هیچی شاغلم 

اگر کم بیارم در حد دو سه تومن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من ۵ تومنالبته ۲تومنش میره برای قسط هموم ۳تومن میمونه ازاونم نصفشو هرماه پس انداز میکنم سعی میکنم‌با ...

اآفرین من همش تا ته خرج میکنم🙂اصلا نمیشه پس انداز کرد

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

منم بیشتر خرج اسنپ و کافه و یا حالا یه وسیله دلم بخواد

من اکشن فیگور میگیرم برای کتاب خونه ام 🥲🤣

مامانم میگه اینا چرتو پرته پول نمیدم براشون برای همین از پول خودم استفاده میکنم 🤣

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻