2777
2789
عنوان

میخوام انشالله برم کربلا اولین بارمه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اولا رفتی التماس دعا خیلی زیاد 

دوما الان بری صبح و شب خیلی سرد لباس گرم بردار ظهر هوا بهتر (لباس گرم در حد دستکش و شالگردن بردار )

نبات و دمنوش گیاهی هم بردار

بقیه چیز ها هم که شخصی 

ممنون عزیزم از راهنماییت پالتو و دستکش و شال و اینا منظورته یا بافت

باهر چی که عادت داری

بعضیا خیلی سرمایی هستن

ببین با چی هم راحتی هم بیشتر گرمت میکنه

سرما شوخی بردار نیست

آدم تو کشور غریب خدایی نکرده مریض بشه خیلی بد میگذره

سفرت به سلامت کربلایی جان

بین الحرمین مارو هم فراموش نکن

خوش به سعادتت عزیزم. سفر بیخطر.

لباس سبک و مناسب. الان هوا خوبه پس لباس گرم زیاد بر ندار بارت سنگین بشه.

کفش راحتی که پات اذیت نشه.

تنقلات کم حجم و مقوی مثل کشمش و مویز و گردو و بادام

چادر نماز و سجاده کوچیک و سبک برای داخل کیف.

مفاتیح کوچیک و سبک.

فعلا همینا یادمه.

خیییییلی التماس دعا دارم. اسمم زهراست برای آرامش مادرم هم دعا کن. اجرت با سید الشهدا❤🌷

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
ممنون عزیزم از راهنماییت پالتو و دستکش و شال و اینا منظورته یا بافت

من تابستون اونجا بودم حتما دمپایی بردار و پتوی مسافرتی همراهت باشه اگه مشکل تنفسی داری ماسک فیل.تر دار کنارت باشه و شامپو یادت نره چون واقعا شامپوی هتل زیاد بدردت نمی خوره و بعد حتما داروهای مورد نیاز کنارت باشع اونجا داروخانه هست ولی اکثر دارو ها خیلی گرون هستن یا تاثیر ندارن و بعد به اینکه می گن نجف ارزون توجه نگن نجف صد برابر بدتره برای منم دعا کن که دوباره قسمتم بشه ولی این بار با حال خوب بیام❤️

😁❤️