2777
2789
عنوان

مامانا وخانومای باردار لطفا یه لحظه وقت بذارین😢‌سونوگرافیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 70 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ان تی احتمال دختر داد ۱۶هفته رفتم پاهاش بسته بود انومالی گفت پسره الانم بچم پسره ۱سال و نیمشه دار ...

عزیزم خداحفظش/کنه برات 😍چ بد احتمال خطا میدن آدم دل میبنده ب جنسیتش بعذ.....این‌دکتر من میرم هرکی رفته میگن درست گفته خییلی دقیقه باحوصله

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 

آناتومی بدنش پسره  

ولی امیدوارم هر چی خیره و دوس داری اتفاق بیفته

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️                                                                           (شما لایق بهترین های فراموش نکن تو یک بار زندگی می‌کنی و حقته که بهترین زندگی رو تجربه کنی و برای خودت باشی امیدوارم از خودگذشتگی بیهوده نکنید!!!) حسابی الله ☝🏻         نی نی یار عزیز چی میخوای از جون من این پنجمین کاربریه که تعلیق میکنی والا قدیم حق گفتن آزاد بود من هر حرفی لازم باشه میزنم هر چقدر میخوای بازم تعلیق کن🖐🏻

من تو یه روز سه بار رفتم انومالی هرچقدرم شکلات می‌خوردم فایده نداشت فسقلی هردفعه فقط به پشت می‌چرخید 

یادش بخیر شوهرم شکلات ترقه ای گرفته بود یکی گذاشتم دهنم همه به من نگاه میکردن

مگر مرگ ببرد مرا....
 من تو یه روز سه بار رفتم انومالی هرچقدرم شکلات می‌خوردم فایده نداشت فسقلی هردفعه فقط به پشت می ...

😂😂😂اخر که دیده شد چی بود جنسیت؟

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺