2777
2789
عنوان

مامانا وخانومای باردار لطفا یه لحظه وقت بذارین😢‌سونوگرافیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چی دوست داری؟پسر یادختر؟

انشالله اول صحیح و سالم باشه دوم پسرباشه اخه دختر دارم دیگه جفتم جورباشه مجبورنشم باز بیارم🤣🤩

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
از پیشونیش گفتم عزیزم تا الانم درست گفتم همه رو بچه خودم انتی گفت پسر اما خودم از پیشونیش میگفتم دخت ...

خدااز دهنت بشنوه عزیزم😍

انشالله اول صحیح و سالم باشه دوم پسرباشه اخه دختر دارم دیگه جفتم جورباشه مجبورنشم باز بیارم🤣🤩

الهی آمین الهی خداب هرکی بچه میده سالم تندرست باشه و واسه بندگیش ببخشه.پس همه اینجا گفتن پسره احتمال زیادهمونه .خداحفظش/کنه برات

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
الهی آمین الهی خداب هرکی بچه میده سالم تندرست باشه و واسه بندگیش ببخشه.پس همه اینجا گفتن پسره احتمال ...

من اصلا متوجه فرق جمجمه هاشون نمیشم اخه شبیه نی نی شماس اینم😀

مال من ۱۳ هفته گف پسره جای خوب رفتی؟

شخصی نرفتم یه درمانگاه خصوصی رفتم ولی خیلی همه رفته بودن باراول بهشون گفته بود جنسیت رو.

قبل آنومالی یا شیر کاکایو یا شیک نوتلا بخور، بزار قشنگ جنب و جوش داشته باشه و پاهاش رو باز کنه معلوم میشه، مال من هم قبل آنومالی اصلا معلوم نبود، پاهاش همیشه بسته بود، آبمیوه و شکلات هم اثر نمی‌کردولی آنومالی با خوردن شیک خیلی خوب حرکت داشت همه اش دست و پاش رو تکون میداد...

قبل آنومالی یا شیر کاکایو یا شیک نوتلا بخور، بزار قشنگ جنب و جوش داشته باشه و پاهاش رو باز کنه معلوم ...

باشه عزیزم حتما ممنونم