2777
2789
عنوان

ست لباس زیر

145 بازدید | 13 پست

خانمها شما پیچی چیزی اینستا دارین ک ست مناسب بزاره

چرا اینقدرررر گرون شدن یه ست میگن ۶۰۰وخورده

ی ماه پیش من دوتا ست خریدم از اینستا ۹۸۰ الان یکیش اینقدر گرون شده

حال مرا از نوشته هایم نخواهی فهمید:)من پشت کلمه های ک ننوشته خواهم گریست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمت ها خیلی خیلی رفته بالا

آذر تولیدی برای من قیمت میچید تاپ و شورتک ۱۸۰ الان ۴۵۰ به بالا عه همش

یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻‍♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮‍💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️

خانوما من اعتیاد دارم به خرید لباس زیر بیچاره شدم حقوقم میدم ستایی میخرم که اصلا بدردم نمیخورن مجردم. فقط چون خوشم میاد میخرمش.

یه ست گاوی خریدم ۸۰۰ تومن یکبار نپوشیدمش😐

خانوما من اعتیاد دارم به خرید لباس زیر بیچاره شدم حقوقم میدم ستایی میخرم که اصلا بدردم نمیخورن مجردم ...

منم این اعتیاد پیدا کردم هر ماه میخرم

دارم دیوونه میشم😐

قیمت ها خیلی خیلی رفته بالا آذر تولیدی برای من قیمت میچید تاپ و شورتک ۱۸۰ الان ۴۵۰ به بالا عه همش

تولیدی دیر نمیفرسته

من سه تا کراپ از یه پیچی سفارشدادم تولیدی بود ولی خدایی خیلی ارزون میگفت

اما یکماه هنوز ارسال نکرده

چیکار کنیم بنظرت خیلی خوشگلن لامصبا من چنتا دادم به دوستای متاهلم

اره واقعا منم عشقم کراپ و ست لباس زیر ادم میبنه وسوسه میشه😂

ن هزیمه میکنیندشون خودت مزدوج میشی استفاده میکنی

تولیدی دیر نمیفرستهمن سه تا کراپ از یه پیچی سفارشدادم تولیدی بود ولی خدایی خیلی ارزون میگفتاما یکماه ...

مال من ۵ تا ۷ روز کاری ارسال میکنه اگه یه درصد طولانی تر شه صد درصد مشکل از پسته و کد رهگیری میده

یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻‍♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮‍💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️