2777
2789
عنوان

مامانا وخانومای باردار لطفا یه لحظه وقت بذارین😢‌سونوگرافیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 70 پست
ربطی ب اون نداره ک بستس دختره درکل تو غربالگری اول درحد احتمال میگن  جنسیتو ولی ان شا الله همون ...

کاش همون احتمالم میگفتن انقدرفتم دیده نشده باشوهرم خودکشی میکنیم دیگه همینروزا😂😂😂

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
نی نی شما چندهفتس جنسیت رو‌گفتن؟

۲۱هفته هستم الان

من ان تی جنسیتو صدرذصد گفت

انومالی هم تایید کرد

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانم داره چون پسرارو زودتر تشخیص میدن برا آنتنشون😅

شما چندهفته ای عزیزم جنسیتو گفتن؟

همون بهتر که نگفت به جاش آنومالی دقیق میگه واسه من انتی اشتباه گفته بود آنومالی درست گفت ‌‌...ع ...

کاش همون احتمالم میگفتن انقدرفتم دیده نشده باشوهرم خودکشی میکنیم دیگه همینروزا😂😂😂

دور ازجون خخ.آخه مطبشون ک خیلی دقیق نیس/سونو بیرون مهمه ولی جای خوب برو ک‌دستگاهاش ب روز باشه

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
من ان تی گف احتمالا دختره  ۱۶هته ۵روز رفتم آنومالی گف دختره الانم ۲۲ هفتم

تاریخ پریودیت یک مهر یا سی شهریور بوده؟

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
از هفته ۱۲که رفتم‌میگه پاهاش بستس احتمالش زیاده دخترباشه؟

اره عزیزم پسر زود خودش و نشون میده اما دختر نه دیرتر جنسیتش معلوم میشه

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

من ان تی احتمال دختر داد ۱۶هفته رفتم پاهاش بسته بود انومالی گفت پسره الانم بچم پسره ۱سال و نیمشه دارم رو پاهام میخوابونمش دعا کن خوابش ببره

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘