2777
2789
عنوان

راهی برای سنگین شدن خواب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 53 پست
من با شیر میدادم طعم های کاکائویی و وانیلی رو خوب میخورد.. یه بار در روز میدادم.یه بار این طعم ها نب ...

من بیسکویت خریدم نخورد دیگه طعم دیگه ای نخریدم

چند سالش بود ک براش خریدی چند پیمانه میریختی؟

من یه پیمانه از خودش دادم نکنه زیاد دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بچه دیگه هم دارم و وقتی براش ندارم و این شرایط حالمو بد کرده اونم حق میبره از مادرش 🤣

من خودمم یه بچه بزرگتر سه ساله دارم خودم حس میکنم دارم براش کم میزارم ولی چیکار کنم تا حدی که بتونم باهاش وقت میگذرونم بغلش میکنم باهاش بازی میکنم

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

۵سالش بود دو پیمانه میریختم..نه زیاد نریختی

متخصص تغذیه بهم داد گفت شب موقع خواب بده اگر روز دادی و یا با وعده غذا دادی هیچی نمیخوره دیگه منم شب دادم ولی فرداش حتی آب هم نمیخورد حس میکردم الان غش میکنه

چطوری؟دختر منم ۱۱ ماهشه تا صبح ده بار منو بیدار میکنهواقعا داغون شومچطور شیر شب رو قطع کنم؟

به راحتی. اب بدین

۴/۵ روز مقاومت کنید از سرش میفته

رشد بچه در خواب رم اتفاق میفته ک بیدار شدن و شیرخوردن باعث میشه هورمون ترشح نشه

من اولیم رو ۷ ماهگی

دومی ۹ همگی از شیرشب گرفتم

💕

دقیقا تا شیش ماهگی هر دو بچمو این مدلی دستاشون میپیچید ولی الان دیگه تحمل نمیکنه کاتاق جدا میبرم عزی ...

بچه های منم همینطور بودن قبل از اینکه خوابش ببره ی اهنگ آرامبخش یا قرآن یا مداحی روشن کن تا آخر خوابش براش بخونه اینجوری صداهای اضافی رو نمیشنوه البته گوشی رو سایلنت کن یا حالت هواپیما

میتونی نیم ساعت بعد از سنگین شدن خوابش اهنگ رو قطع کنی

چطوری؟دختر منم ۱۱ ماهشه تا صبح ده بار منو بیدار میکنهواقعا داغون شومچطور شیر شب رو قطع کنم؟

من بردمش دکتر گفت باید کمک داشته باشی ۱۰روز مادرم اومد کمک کرد ..۲هفته خیلی سخت میگذره ولی بعدش راحت میشی..آب بده هروقت بیدار شد