royarya مدیر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 244 عنوان چند تا کتاب خوب معرفی میکنید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 97 پست کتاب هایی که خوب و آموزنده باشه،یا رمان باشه و...از هر کتابی که خوندید و میدونید خوندنش تجربه خوبی براتون بوده؛ممنون میشم بگید و راهنمایی کنید. •مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️... 1401/12/03 | 21:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره_روشنا عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6732 اینا رو من خیلی دوست داشتمدنیای سوفیسمفونی مردگانکتابخانه نیمه شبعادت های اتمیخودت را به فنا ندهقهوه سرد آقای نویسندههدفتختخوابت را مرتب کنشفای زندگیبهترین نسخه خودت باشبینوایانچهار اثر فلورانسدختر کشیشوقتی نیچه گریستسلام بر ابراهیم من خوبم تو خوبی و خیلیای دیگه الان یادم نمیاد بهتریناش اینا بودننن بهترین نسخه خودت باش🤞
royarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 244 باشگاه پنج صبحی ها دارم میخونم چه ژانریه؟ •مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
arinarad عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 5115 ملت عشق...بامداد خمار...شوهر آهو خانم...چشمهایش ...حرمسرای قذافی...ربه کا
ستاره_روشنا عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6732 هر چی میخونی فقط ۴ اثر فلورانس رو نخون چرا؟ بهترین نسخه خودت باش🤞
royarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 244 بی حد و مرز 🤝🏻🩷 •مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
z_gh_m_j عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 2676 من مردی به نام اوه رو کامل نخوندم یه تیکش رو خوندم و یه تیکه از فیلمش رو دیدم خییلیی جذاب بو ... نمیدونستم فیلمش هم هست تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
royarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 244 مردی به نام اوه جنگجوی عشق ممنون🫂 •مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
royarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 244 همین الان تمومش کردم. خاطرات سفیر و بشدت پیشنهادمیکنم مرسی فداتشم🫂🩷 •مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
hknn عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 4648 نمیدونستم فیلمش هم هست اره امده خیلی قشنگه البته من بار کامل ندیدم
ati117 عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 520 هر چی میخونی فقط ۴ اثر فلورانس رو نخون اونو بنظرم باید چند بار بخونی تا خوب بفهمیش من به بار خوندم قصد دارم یه بار دیگم بخونم
royarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 244 قتل در خانه کشیش قصه دلبری یادت باشد شازده کوچولو قلعه حیوانات کوری بینایی صد سال تنهای ... مرسیییییییی😍حتما به لیست اضافه میکنم به جز کیمیاگر بقیه اشون رو نخوندم •مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
royarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 244 از دولت عشق هفت قانونمعنوی موفقیت چهار اثر از فلورانس اسکاول شین تمرینات کتاب معجزه شکر گزا ... آره واقعا اولی و آخری رو دارم.مرسییییییی🩷 •مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 44789 اونو بنظرم باید چند بار بخونی تا خوب بفهمیش من به بار خوندم قصد دارم یه بار دیگم بخونم دو بار خوندم چرته یه کتاب زرده که به صورت مقطعی حالت رو خوب میکنه وقتی تعداد کتابهای بیشتری بخونی اصلا اونو به حساب نمیاری پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
royarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 244 روح گریان من یه دختر که جاسوس کره شمالی هست، من یه نفس خوندم خیلی خوب بود مرسی جان دلم🩷🤝🏻 •مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...