2777
2789
عنوان

چند تا کتاب خوب معرفی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب خوندم زیاد تقریبا هیچکدوم به دلم ننشست نصفه رها شدن همشون میدونی حوصله سر بر بودند 

ول من فعلا دارم تکه ای از یکم مجسم رو میخونم خط به خطش برام قشنگ و جالبه

کتاب دنیای صوفی قشنگ بود

رمان نمیخونم راستش زیاد

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    

از دولت عشق با کتاب ملت عشق متفاوته ها 

گفتم اینو متذکر بشم😘

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
🙃

؟؟

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
سه شنبه ها با موری

بسیار عالی👍🏻

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
کتاب خوندم زیاد تقریبا هیچکدوم به دلم ننشست نصفه رها شدن همشون میدونی حوصله سر بر بودند  ول من ...

چرا نصفه اومدش

کتاب ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد و خوندم خوب وبد

کتابخانه نیمه شب خفن بودش

الان این کتابخانه نیه شب رمان حساب میشه؟چون داستانی بودش

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    
چه کسی پنیر مرا جابه جا کرده دولت عشق اثر مرکب

عالی👍🏻

رمان بامداد خمار خیلی خوب بود

ممنونم حتما یادداشت میکنم رفتم کتابخونه بخرم🤝🏻🩷

•مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...