2777
2789
عنوان

همش در حال خرید لپ لپم

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 50 پست

عین طوطی تکرار میکنن حرفامون ولی گوش نمیدن ب محتوا .

بچه منم فاشق نوشابه اس بهش نمیدیم ی جا میریم مهمونی دلی از عزا در میاره چون صاحبخونه بهش میده .بعد همینمور ک لیوان نوشابه دستشه میگه نوشابه مضره و مینوشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله بچه بعدی بهتون میده .پسرهم خوبه اونم پسرشیطون وای خدا 😍😍.بچه اولتونه؟

نه عزیزم بچه دوممه دیگه گذشت شرایط مالیم خوب نیست سومی رو بیارم به هر حال خداروشکر 

اره پسر با نمکه🥰

الان قنادیا لپ لپ میفروشن ما رفتیم شیرینی بخریم یعنی چنان غافلگیر شدم اونجا پر بود از لپ لپای کیفی و بزرگ و دخترممم انگار دنیا رو بهش دادن گفت واااااای مامان دیدی بهت گفتم اینجا پره، خدایااااا ممنونم ازت 

نه عزیزم بچه دوممه دیگه گذشت شرایط مالیم خوب نیست سومی رو بیارم به هر حال خداروشکر  اره پسر با ...

انشالله تنشون سالم باشه وموفقیتاشونو ببینی عزیزم

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من

یادمه بچگی بهترین چیزی که از لپ لپ دراوردم یه رادیو کوچولو بود که چراغم داشت چقد دوسش داااشتم😍😅الان هم گرون تر شده هم جایزه های خوبی داخلش نیست!

خداحفظش کنه دخترتو عزیزم💗چقد بانمکهههه😍بنظره منم بگیر براش عقده نمونه ولی مثلا هفته ای یه بار بگیری بازم قانع نمیشه؟😂

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸

دختر منم خیلی دوست داشت، یک عالمه اسباب بازی ریز داره که داخل لپ لپ بوده،قدیم خوب بود

اما الان خیلی بی خوده

بنظرم یه جوری عادتش رو ترک بده، بعدم بسته لپ لپ رو نگه دار خودت داخلش رو پر کن اگه خیلی گیر داد بهش بده 

من هفته ای حداقل سه تا میخرم براش

فقطم لپ لپ کیفی دوس داره😐😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
وای گفتی...یجوری جلو مردم بغض میکنن انگار تا حالا هیچی براش نخریدی آبروی آدمو میبرن، قیمتا هم ماشالل ...

پسراونموقع که ۴سالش بودرفتیم میدان تره باربعدیه فروشنده سینی بزرگ توت فرنگی گذاشته بودمیفروخت توت فرنیگیاشم بزرگ وقرمزبود.پسرم تادیداول گفت مامان میشه توت فرنگی بخری .گفتم نه تویخچال میوه داریم لازم نیست.بعداینم بایه حالتی که انگارتاحالاتوت فرنگی ندیده ونخورده گفت واااای ماماان ایناچیه چقدرخوشمزست.من تاحالاحتی یه بارم ازاینانخوردم توروخدایکم بخربیبینم چه مزه ای داره.چندتاخانم کناروایستاده بودیجوری نگام کردبخداعرق شرم نشست روپشتم سریع دستشوکشیدم اومدم بیرون

اسی بچت عین بچگیای منه من هنوزم لپ لپ رو دوست دارم و قدیما سک سک بود اونا جلدشون کارتونی بود عااااشق اینا بودم اگر روزی،دوبارم چشمم میخورد میخواستم مامانم نمیخرید میگفت هفته ای دوتا ولی بابام میخرید،هرچقد میخواستم 😍

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

عزیزم باید قانون بذاری و وقتی قانون گذاشتی نباید از قانونت رد بشی وگرنه معنای قانون تو ذهن کودکت چیز کم اهمیتی که میشه هر لحظه با بهانه ای عوضش کرد شکل میگیره.نیازی نیست به کوچولوت بگی این یه قانونه و فلان.فقط باهاش قرار بذار و با لفظ خودت یه برنامه بچین که اگر من خواستم بهت جایزه ای بدم این یا چیز دیگه ای رو ممکنه برات بخرم(خودتو محدود نکن به خرید لپ لپ،چیزای جایگزین هم براش بذار) لطفا هم اینکارو فراموش نکن تا کودکت دوباره برنگرده به روال سابق.و اینکه لپ لپ یا مشتقاتش اوصولا چیز خوبی نیستن از لحاظ روانشناسی کودکان.باهاش کم کم صحبت کن بگو من برات چیزی که میخرم که تو بدونی چیه .نه چیزی که مشخص نیس چیه