دخترم سه سالشه عاشقه لپ لپ و ایل و تبارشه، خودش میگه آدم نباید همش بگه مامان لپ لپ بخر چیه زشته،،،، بعد تا میبرمش بیرون روز از نو روزی از نو انقد زبون میریزه و بغض میکنه که مجبور میشم براش بخرم از ی طرفم میگم بگیرم براش عقده ای نشه
عزیزم باید قانون بذاری و وقتی قانون گذاشتی نباید از قانونت رد بشی وگرنه معنای قانون تو ذهن کودکت چیز ...
حرفتون درست اما بچها عاشق همینن که چیزی میخرن ندونن چی توشه وگرنه وقتی باز بشه دیگه جذابیتی براشون نداره میرن سراغ ی جعبه لپ لپ دیگه که نمیدونن توش چیه
خدایا بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت... خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفته بودیم بازار ی مغازه دار سینی شکلات گذاشته بودن خیرات کنن ، بعددخترم کوچولو موچولویه، وایساده بود کنار سینی و جیباشو پر کرده بود از شکلات و من متوجه نشده بودم خلاصه دیدم هی نگام میکنه و لبخند میزنه بهم منم تو دلم میگفتم چقد آروم و خوبه آبروریزی نذاشت از مغازه که درومدیم دیدم جیباش باد کرده منو بگو از خجالت مردم دیگه انقد دعواش کردم تا خونه هم شکلات درمیاورد میخورد و میخندید
رفته بودیم بازار ی مغازه دار سینی شکلات گذاشته بودن خیرات کنن ، بعددخترم کوچولو موچولویه، وایس ...
اسی از وسایلی که توی ی لپ لپ بوده عکس میدی؟
خدایا بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت... خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ...