دخترم سه سالشه عاشقه لپ لپ و ایل و تبارشه، خودش میگه آدم نباید همش بگه مامان لپ لپ بخر چیه زشته،،،، بعد تا میبرمش بیرون روز از نو روزی از نو انقد زبون میریزه و بغض میکنه که مجبور میشم براش بخرم از ی طرفم میگم بگیرم براش عقده ای نشه
لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چند سال پیش توی باکس میخریدم واقعا نسبت به پولی که میدادیم جایزه اش ارزش داشت جدیدا به یاد گذشته چند دفعه لپ لپ خریدم یعنی بهم فحش ناموسی میدادن کمتر حس میکردم بهم توهین شده چهار تا پلاستیک اشغال میکنن تو جعبه خداتومن پول میگیرن
لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
نه عزیزم.اون اسمش آی آی هستش.لپ لپ شبیه تخم مرغه.هیچی هم نداره.اون هفته دخترم برا پسر کوچیکم خرید یه ذره بین کوچیک توش بود.گفتم دیگه نخر.پول الکیه.قبلا یه خوراکی هم داشت الان اونم نداره.
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
اره بخدا دلم نمیاد براش نخرم ولی تصمیم گرفتم هر کار خوبی که کرد بهش جایزه بدم هر چی دوست داشت ...
تو این وضع بچه هارو چجوری تحمل کنیم خیلی سخته