2777
2789
اون روز فک کردم....به فکرم نخندینا..گفتم چطور خدا شکیرا و جنیفر لوپز رو لایق مادر شدن میدونه.....ولی ما که بچه مسلمونیم نمیدونه.....پس معلومه مصلحتی هست راضیم به رضای خودش مطمءنم یه روزی نی نی در بهترین زمان زندگیم میاد......
سلام من تیر ماه اقدام داشتم البته بدون برنامه ریزی بود .چون نیتم از اول این بود که مرداد ماه اقدام کنم .خلاصه اقدامم جواب نداد و دیروز پریود شدم .خداروشکر که پریودهام منظم هستن.....انشالله پریود که تموم بشه اقدام میکنم.ببینم خدا قسمت میکنه که مادر بشم یا نه. من مطمئنم مامان میشم ......
خدا میخواست همه جا جلوه کند.....مادر را آفرید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبوبه جان عزیزم ناراحت نباش امیدت بخدا باشه انشالله به زودی خبر مادر شدنتو بشنویم گلم برات دعا میکنممممممممممم
هرگز در زندگی این دو را ابراز نکنید:

نخست، آنچه نیستید

و دوم ، همه آنچه هستید!
چند روز دیگه سالگرد ازدواجمونه دیگه وقت ندارم باید زود بفهمم مامان شدم تا بتونم اقامو سورپرایز کنم؟!؟؟
خدایا کاش لیاقت این همه لطف و مرحمت تو رو داشته باشم.خودت هوای پسر مو داشته باش!!
سلام بچه ها من تیر اقدام کردم ولی دوست نداشتم بارداربشم اما اقدام کردم که رحمم آماده بشه اما اوائل مرداد اقدام جدی جدی جدی داشتم و بسی امیدوار 12و 14 و 15 پری اقدام کردم 19 مرداد یعنی امروز تاریخ پری بود ماه قبل 19 تیر پریود شده بودم متاسفانه دیشب پریود شدم خیلی ناراحتم امروز روز اول پری هست راهنماییم کنید از امروز چکار کنم
زندگی من سرشار از آرامش، سعادت، سلامت و ثروت است خدای من به خاطر همه چیز ازت ممنونم
شاید فردا جان سلام.عزیزم من یه دوره قرصی که خودم خودرم و بهت میگم بخور هیچ ضرری نداره حتی جزو قرصهای کمک بارداری که ممکنه باعث کیست و... بشه هم شامل نمیشه.بلکه فقط تخمک گذاریتو تقویت میکنه و نطفه رو به رحمتت میچسبونه
خدایا کاش لیاقت این همه لطف و مرحمت تو رو داشته باشم.خودت هوای پسر مو داشته باش!!
از روز اول پری هر دوازده ساعت یه عدد قرص متفورمین که بهتره نوعه خارجی باشه بخور و از پانزده سیکل ات به بعد هم هر شبی دوتا مدروکسی پروژسترون بخور تا تخمک بارور شده به دیوارت رحم ات با افزایش پروژسترون بچسبه
فقط عوارض انی داره که لاغری و اسهال و حالت تعوعه همین وگرنه هیچ ضرری نداره و میتونی با خیال راحت بخوری و ایشا.. زود مامان بشی