2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوشو رو بیخیال شو حالا من که سه ماه بعد عروسیم باردار شدم چه گلی به سرم زدن. هفته دهم داره تموم میشه و سینا امروز وارد 17 ماهگی شده و همچنان بهش شیر خودمو میدم، چند روز پیش با لحن حق به جانب میگه سینا باید دو سال شیر میخورد، در حالیکه دختر خودش بچشو یکسالگی بی هیچ دلیلی از شیر گرفت. زبونش سر من درازه
ای خدای نی نی های کوچولو! مراقب نی نی های منم باش لطفا...
سلام دوستان..من تنبلی تخمدان دارم.دوره هام 37تا 39متغیرره...بهمن عمل باز کیست داشتم..بعد عمل با مصرف داروهای کلومفین..دوفاستون..آمپول hcg.. دوره هام شد25"26"31"33متغیرر شدد..این ماه دارو مصرف نکردم..امروز27قاعدگی هستم..بی بی چک منفی شد...ایا زودی زدم...اصلا گیج شدم نمیدونم دوره هامو مثل قبل عمل در نظر بگیرم یا بعد عمل...کی دیگه بی بی بزنم
سلام به همگی خواستم یه اطلاعاتی از بیمه تکمیلی بدم بهتون خیلی خوبه تو بیمارستان های خصوصی حدود 2,3 میلیون به نفعه اگه خواستین تماس بگیرین خودشون کامل راهنمایی میکنن 88773855
سلام دوستان من یه هفته از زمان پریودیم میگذره ولی هنوز نشدم بی بی چک استفاده کردم منفی بود امکان داره برای بعضی ها رو نشون نده تو رو خدا هر چی اطلاعات دارین برام بنویسین
سلام دوستان 5 روز از پریودیم میگذره ،2 روز پیش لکه بینی داشتم اونم قطع شد بی بی چک ها م که کلا منفی هستن اما دیروز رفتم ازمایش خون چون مطمئنم باردارم،نمی دونم چرا اینقد اعتماد ب نفسم توی این زمینه بالاست فردا جوابشو میده