2777
2789

مادربزرگم زانوشوجدیداعمل کردتعویض مفصل کرد

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگین علائمش دقیقا چیه منم حس میکنم این مشکل و دارم

علایم اولیش ایناس

• درد که معمولاً در هنگام حرکت تشدید می شود.
  • درد با استراحت تسکین می یابد اما اغلب در پایان روز بدتر می شود.
  • تورم در مفصل (افیوژن).
  • شنیده شدن صدا از زانو هنگام حرکت دادن آن

علائم و نشانه های استئوآرتریت زانو در مراحل پایانی:

• درد ممکن است در شب بدتر شود و حتی در حالت استراحت نیز ادامه یابد.
  • مشکل در خم کردن کامل (خم شدن) یا صاف کردن (کشیدن) زانو.
  • ممکن است استخوان‌ها بزرگ شده و پاها به شکل «پای کمانی» به نظر برسند.

تو سن بالا عمل کردن خطرناک نیست؟؟

منم برای همین دارم دنبال یه راه غیر جراحی میگردم برای پدرم چون سنشون بالا از بیهوشی میترسم و اینکه مراقبت های بعدش خیلی سخت

خوب شدن؟

تازه ۱۰روزه فک کنم عمل کرده ولی خداروشکرخیلی خوبه ازفردای عمل دگترگفت بایدراه بری راه میره باواکرگقته۲۸روزبعدعمل بایدباواکرراه بری بعدبره پیش دکتروباعصایه مدت راه بره بعددیگه بزاره کنارولی درکل خیلی خوب شده خداروشکر

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
منم برای همین دارم دنبال یه راه غیر جراحی میگردم برای پدرم چون سنشون بالا از بیهوشی میترسم و اینکه م ...

مادر شوهر منم مشکل آرتروز زانو داشت با جلسات فیزیوتراپی و تزریق اوزون خوب شده عزیزم جراحی گاهی ممکن عوارضش بیشتر باشه مگر اینکه با هیچ روش درمانی خوب نشن

تو سن بالا عمل کردن خطرناک نیست؟؟

دکتربهشون گفته بوداگه ۵سال پیش میومدی آمپول میزدم ده عپل نمسخواست بکنی ولی دیررفته..ن دیگه دکترخودش گفته عمل میخواد دکترش خیلی خوبه...مادرشوهرم۵۴سالشه رفته برازانوش دکترآمپول زده گفته سالی یک باربزن

منم برای همین دارم دنبال یه راه غیر جراحی میگردم برای پدرم چون سنشون بالا از بیهوشی میترسم و اینکه م ...

ماوربزرگموبی حس کرده بودن نه بیهوش

ولی چون بی حس بوده اون صداهارومیشنیده دیگه بعدازعمل مادرم پیشش بودمیگه هی میگفتیم پاتوبزارزمین راه برم مفت نه زانوم میشکنه بزارم زمین..اون صدای شکستن ایناروشنیده بودخیلی اذیت شد

به سلامتی عزیزم امیدوارم خیلی زود کاملا خوب بشن

همچنین پدرشماگلم