تازه ۱۰روزه فک کنم عمل کرده ولی خداروشکرخیلی خوبه ازفردای عمل دگترگفت بایدراه بری راه میره باواکرگقته۲۸روزبعدعمل بایدباواکرراه بری بعدبره پیش دکتروباعصایه مدت راه بره بعددیگه بزاره کنارولی درکل خیلی خوب شده خداروشکر
از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
منم برای همین دارم دنبال یه راه غیر جراحی میگردم برای پدرم چون سنشون بالا از بیهوشی میترسم و اینکه م ...
مادر شوهر منم مشکل آرتروز زانو داشت با جلسات فیزیوتراپی و تزریق اوزون خوب شده عزیزم جراحی گاهی ممکن عوارضش بیشتر باشه مگر اینکه با هیچ روش درمانی خوب نشن
دکتربهشون گفته بوداگه ۵سال پیش میومدی آمپول میزدم ده عپل نمسخواست بکنی ولی دیررفته..ن دیگه دکترخودش گفته عمل میخواد دکترش خیلی خوبه...مادرشوهرم۵۴سالشه رفته برازانوش دکترآمپول زده گفته سالی یک باربزن
از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
منم برای همین دارم دنبال یه راه غیر جراحی میگردم برای پدرم چون سنشون بالا از بیهوشی میترسم و اینکه م ...
ماوربزرگموبی حس کرده بودن نه بیهوش
ولی چون بی حس بوده اون صداهارومیشنیده دیگه بعدازعمل مادرم پیشش بودمیگه هی میگفتیم پاتوبزارزمین راه برم مفت نه زانوم میشکنه بزارم زمین..اون صدای شکستن ایناروشنیده بودخیلی اذیت شد