2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مرد با عرضه و اقتصاد دانی باشه قطعا آزاد

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
شغل پدرتون چیه؟؟

پیمانکاره تا سه چهار سال پیش که همه چی لحظه ای قیمتاش بالا پایین نمیشد کنتورات برمی‌داشت یعنی قرار داد میبست ک کل کار چه سود چه ضرر بره خودش اون موقع قشنگ هر ماه ۱۰۰اینا میموند ولی الان که قیمت مصالح لحظه ای میرع بالا فقط نیرو رسانی می‌کنه یعنی کارگر می‌بره ولی قرار داد نمیبنده واس همین ۵۰/۶۰تومن میگیره

شعلشون چیه؟ شغل آراد همین ک برا خودت کار کنی کسی رو اعصابت نیست عابیه

پیمان کار ساختمون واس خودش که نه کلی مهندس ناظر و رییس کارگاه داره که باید باهاشون سروکله بزنه همیشه 

ولی از بیمه و درآمدش و اینکه ۵سال سختی کار داره راضیه

چرا؟

تکلیف خودتو میدونی 

پس انداز و برنامه ت جای خودشه

من از وقتی یادم میاد هیچ برنامه ایم سرجاش نبوده

همیشه لنگ پولیم دو روز داریم بیست روز نداریم

و این در حالیه که از بهترین و بادرآمدترین های ظاهری اطرافیانمون هستیم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️