2777
2789

بچه ها قراره اگه خدا بخواد باز بهم نخوره این دفعه جاری دار بشم خوبه جاری یا نه البته همون روز که رفتیم دختر خوبی بود یک بار دیدمش ولی نمیدونم آخرش 😡😡😡تا حالا جاری نداشتم از تجربه هاتون درس گرفتن هاتون از جاری بگین یاد بگیرم با مادر شوهرم قهرم فعلا که رو سرش داره میزاره اونو و لج منو در میاره که چی خونه ای چی خانواده ای  چی دختری و  ولی خدایی خونشو خانوادش خیلی خوبن و مایه دارن و واقعا از منو خانوادم سره هی  جلوم تعریف میکنه و من محلش نمیدم   ولی کلا یکم ناراحت میشم که داره از دستی میگه میخواد خرابم کنه تو این شرایط چکار کنم لطفا راهنماییم کنید با جاری میشه صمیمی شد یا نه 

دخترم تمام زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا چقدر درگیر جاری شدی 

من ۵ تا دارم مثل بقیه اونم آدمه دیگه ، هوو نیست که زندگیتون مشترک باشه اون زندگیه خودشو داره تو زندگی خودتو 

صمیمی نباش باهاش رسمی و محترمانه 

من عروس اخریم با جاری‌ام خیلی زیاد صمیمی نیستم بخدا همه در حد همون سلام علیک وقتیم میرم طرف خونه پدر شوهرم جاری‌ام نیستن اما بچه هاشون همیشه اونجان ولی سعی کن زیاد صمیمی نشید در همون سلام و خدافظی بنظرم کافیه 

﮼چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

فک کن ی دوسته همین...صمیمیت زیاد نداشته باش...مایه داره خب باشه خدا کنه انسان باشه...ب مادرشوهرتم بگو ب نظرم خانواده اصیلی بودن و باوقار رفتار کردن و من ب این چیزاشون احترام میذارم ن به پول و خونشون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

صمیمی نشو ولی تا زمانی که یه عروسی اوضاع خانواده خوبه😐😂همه خوش و خرم و با احترام 

وقتی میشن دوتا یا چن تا همه چی کاملا  بهم میریزه 

این عروس میگه برا اون فلان کارو کردن برامن نکردن 

یکی میگه اونو تحویل گرفتن منو نه 

و هزااااارتاااااا حرف دیگه که با حرف مادرشوهر و خواهر شوهر 

فاجعه میشه و دلخوری بوجود میاره 🙄😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️