2777
2789
عنوان

من با این مادرشوهر چ کنم

448 بازدید | 37 پست

تویه ساختمونیم ...من کلا آدم درونگراییم رفتوامدزیادودوسندارم نکه فقط باخانواده شوهر همه رو همینطورم....اصلا پایین نمیرم مگه بچه هام بخام برن تادرحیاطشون میبرم دیگه توحیاطشونم نمیرم البته کاراشونم بی تاثیر نیس ک نمیرم ...بدم میادکسی از کارام سردربیاره یا بشدت متنفرم کسی بدون اجازم دست ب چیزی بزنه یاقبل هماهنگی بیاد خونم....چن روزه من خونه تکونی دارم دوتا پسر ۷ و۲سالو۱۰ماهه دارم ک بشدت زلزلن😂 این مادر شوهرم اومده توحیاطم ک روفرشی پهن کنه بعداومده توخونم مثلا بچه کوچیکمو ببینه داره بامن حرف میزنه چشاش تواشپزخونه وگوشه کناره ازاخرم میگه ۴روزه هنوکاراتونکردی گفتم ن دیشب بادوستام دورهمی بودیم شب نبودم کلا کارام موند براحرصشو دربیارم بازامروزم اومده چیزی پهن کنه دروزدم اومد بالا منم اومدم خونه این ک روفرشیشو جم کرد دروبازکرده لبخند زنان اومده تو هیچیم نمیگه هاخونه هارونگا میکنه ببینه کاراموانجام دادم یانه 😤😤😤😤😤😡😡😡😡 بعد دراتاق خواب بسته بود گف موکت اتاق خوابو شستی میگم نه دروبازکرده نگا میکنه تواتاق خوابو😡 بدون اینکه مثلا ب بهونه ای اومده باشه ها فضولیشو کرد ورف...تازه توحمومونم نگا میکنه هربارمیاد

توروخدا اگ مادرشوهرید بدون اینکه بگید نرید خونه عروس توکمدو یخچالو حمومو نگا نکنید اخه چی گیرتون میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه بچه هام ک میرن کوچه درحیاط یکم بازمیزارم یه دفه ای میبینی توخونس خب ادم حسابی دربزن از پله ها ک میای بالا صدابزن این چ وضعشه 

میگه چرا هود خریدین چراگازگرفتین  قرعه کشی ک بهتون افتادو چیکارکردین واااااای اوووووف

اخ خواهر

مادرشوهر من لباسامو باز میکرد جیباشونم نگا میکردو میرف😂😂😂😂😂😂

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️

تو ی جمعی که مادر شوهرت باشه بحثو بنداز وسط مثلا داری حرف میزنی بگو من خیلی حساسم دوست ندارم کسی بدون هماهنگی بیاد یا دست به وسایلم بزنه یا بره سوراخ سنبه خونم و ببینه 

گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی ....حال ما خوب خراب است به آن دست نزن 🤍