2777
2789
عنوان

بابام با شوهرم دعوا کردن 🥲

4609 بازدید | 72 پست

مامانم اینا اومده بودن پیشم از شهرستان دیروز ظهر رسیدن شبش دور هم جمع شده بودیم گفتم شوهرمم اومد ی بعد من بابام خیلی بد اخلاق و واقعا همه چی میگه و اصلا به این فک نمی کنه که طرف غرورش خورد میشه مادرمم بنده خدا هیچی نمیگه. اومدم چایی ببرم چایی ریختم تو لیوان بعد این لیوان ترکید نمی دونم چرا شیشه پخش شد بابامم کلی غر که اره بی عرضه آیی ، دست پا چلفتی ، هیچی بلند نیستی ، بیشعوری اصلا چیا که نگف بعد منم همیشه خدا هیچی نمی گم هیچی اومدم جمشون کنم دستم برید🥲

بعد شوهرمم اومد کمکم دید ناراحت شدم بعد من کلا عادتم خیلییی زود گریم میگیره این دید من میخام گریه کنم شروع کرد دعوا با بابام که چرا اینجوری صحبت می کنی باش بابام گفت به تو ربطی ندارند دختر بعد شوهرم گف اتفاقا ربط داره الان من شوهرش تمام اختیارشم با من آقا این دعواشون شد وایییی منم استرس گرفتم یعنی ی جوری شد بابا اینا رفتن و گفت من این بی احترامی تحمل نمی کنم خودت بمون با شوهر وحشیت🥲منم انقد گریه کردم خیلی ناراحتم که چرا اینجوری کرد الا مامانم زنگ زدم بش گف هروقت بابایی هست زنگ نزن بفهمه باهات حرف می زنم طلاقم میده🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙂💔الهی

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
الان موندم چیکار کنم خیلی ناراحتم🥲 اگه ی وقت عروسیم نیان چی🥲

عروسی نگرفتی هنوز ؟

با تعریفایی که از بابات کردی بعید نیست 

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

😐چیشد الان کی کیو طلاق میده  

چطوری تو خونتی و میان خونتون ولی عروسی نکردی

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

عروسی نکردی فعلا؟؟؟

بایدمدیریت میکردی دیگه...نمیذاشتی همسرت دخالت کنه

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

شوهرت خواسته پشتت باشه لطفا به شوهرت چیزی نگو که حمایتشو از دست ندی. 

عروسیت کی هستش ؟

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

کجایی که اومده بهت سر بزنه

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍