همیشه با شوهرم بحث داشتیم فقط بخاطر بچه مجبوری اقدام میکردیم 😂 البته فقط اون دوران اقدام الان خوبیم ...
منم همین طور بحثم میشد باشوهرم البته من یه دلخوری هایی ازش دارم کلا حسم بهش خوب نیست خودمم افسردگی دارم اگ پسرداربشم واقعا معجزه میشه 😃
این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم انشاالله خدا بهت ی پسر ناز و خوشگل بده از ته دلم برات دعا میکنم 😍
ممنونم عزیزم ❤️حاجت روا باشی
این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
همیشه با شوهرم بحث داشتیم فقط بخاطر بچه مجبوری اقدام میکردیم 😂 البته فقط اون دوران اقدام الان خوبیم ...
منم خیلی بابت جنسیتش استرس داشتم شاید همینه دوتاشم دختر شد اینبار بیخیال بودم شوهرمم انقد دیر امد عصر خونه که امیدم رو پاک از دست دادم که اصلا بگیره چه برسه به پسر دخترش چون تا 24ساعت بعد آزادی زنده هست منم نمیدونم دقیقا چه ساعتی بین 10شب تا 1ظهر آزاد شده که دیگه با بیخیالی رفتم اقدام اما شوهرو از دل و جون!! تا خدا چی بخاد خداکنه دل هممون وشاد کنه یه تحولی تو زندگیمون بده و همگی برای بارداری خواهرم و همه خواهرهامون که بچه دار نمیشن یه صلوات بفرستیم
جدول چینژ اینبار گفت از 11بهمن تا 11دی پسر من یکبار10دی اقدام کردم دیگه نزدیکژ نداشتم باردارم الان پ ...
مرسی عزیزم ،قرص فلوکونازول چند خوردی و از روز اول پری تا چندم؟
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست