2777
2789
عنوان

میخوام پسرداربشم کسی تجربه داره ؟ ممنون میشم 👶

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 95 پست
عزیزم اقوام نزدیک نزدیک من انجام داد ای وی اف  بچش دوقلو دختر شد  پسر میخواست  دکت ...

واقعا هرچی خدا بخواد همون میشه کاش خدا به دل همه نگاه کنه همونی رو که میخوان بهشون بده ☹️

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
عزیزم اقوام نزدیک نزدیک من انجام داد ای وی اف  بچش دوقلو دختر شد  پسر میخواست  دکت ...

عزیزم اقوامت ای وی اف نکرده ایو ای کرده اون 35 درصده 

ای وی اف 99.9 درصده

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هرکس دیدم مصرف گرمی داشت پسر دار شد 

زعفرون . نبات .کلا ترکیب زنجبیل دارچین قهوه و .... با چای خوردن 

خودمم پسر دارم کاکاعو نبات موز اینا مصرف داشتم.

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒                                   
واقعا هرچی خدا بخواد همون میشه کاش خدا به دل همه نگاه کنه همونی رو که میخوان بهشون بده ☹️

ای وی اف ،99.9 درصد جنسیت درست میشه 

اون ایو ای هست ک ۳۵ درصده

عزیزم اقوامت ای وی اف نکرده ایو ای کرده اون 35 درصده  ای وی اف 99.9 درصده

واا خودم باهاش میرفتم 

ای وی اف بود 

مگه خودم نمیدونم فرق این دو تا رو 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
منم داشتم دخمله⁦

بچه اولته؟

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒                                   
چقدر این حرفها آرامش بخشه من دو بار باردار شدم اولی 4ماهگی سقط شد دختر بود بعدی هم دختر اما سر هردو ...

من درکت میکنم سر هر دوتا دخترام همینجوری بودم هر کسی باتوجه به شرایطش دلیل های خودش رو داره منم به خاطر شرایط زندگیم خیلی دوست دارم پسر داشته باشم خدا هیچکس رو ارزو به دل نزاره 

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
واا خودم باهاش میرفتم  ای وی اف بود  مگه خودم نمیدونم فرق این دو تا رو

اگه میدونسین واقعا خنده داره علمو اینطور زیر سوال ببرین 

تو ای وی اف تخمک و اسپرم و لقاح میدن و جنین ها تشکیل میشه 

بعد ی پولی میدی جنین دختر و پسر رو جدا کنن 

جنین های پسرx y  و جنین های دختر حامل کروموزوم x x  

با دستگاه هایی جنین هارو تشخیص و جدا سازی میکنن ک ب شدت پیشرفته هست 

و هیچ علمی تایید نمیکنه ک پسر حامل کروموزوم مxxباشه !!!!!!!!! ینی برای شما جنین های کروموزوم xy جدا کردن ولی دختر بودن!!!!!! واااای عجباااااا 

دور بر من هرکس ای وی اف کرد همونی شد ک مسخواست

این شاید درست باشه چون من رژیم داشتم همچین رعایت کردم  ولی از نظر روحی هیچوقت اوکی نبودم ...

خودمم هرچی بیشتر دقیق میشم میبینم انگار این از همه چی تاثیرش بیشتر مخصوصا اونایی ک فقط یه جنس رو میارن تو اطافیان ما زیادن 

عزیزم میتونی راجب سونو تخمک گذاری کمکم کنی؟

بله ببینین من علایم تخمک گ دارم 

مثلا ترشح تخم مرغیو درد سمت راست یا چپ با خصوص هنگام نزدیکی انگار تخمدانم بزذگ میشه و دردناک سر قضیه دخترم که روز تخمکگذاری بود شک کردم من تا شب ساعت10ترشح دیدم رفتم اقدام دختر شد گفتم شاید روزی که ترشح میبینم تخمک ازاد نشه مثلا فرداش بشه ماه قبل تا ترشح دیدم رفتم سونو تا نوبتم بشه3ساعتی گذشت سونو گفت مایع آزاد میبینم تخمک بالغ ام نداری پس ازاد شد این ماهم که باردار شدم باز شب ساعت11کمی ترشح دیدم فردا صبحش بیشتر شد ساعت12ظهر گفت مایع آزاد دیدم نتونستم همون ساعتها اقدام کنم ساعت7عصر اقدام کردم حالا ببینم اینبار چی میشه 

خودمم هرچی بیشتر دقیق میشم میبینم انگار این از همه چی تاثیرش بیشتر مخصوصا اونایی ک فقط یه جنس رو میا ...

همیشه با شوهرم بحث داشتیم فقط بخاطر بچه مجبوری اقدام میکردیم 😂 البته فقط اون دوران اقدام الان خوبیم گویا هر دو خیلی استرس داشتیم بخاطر اون روحی هیچکدوم آروم نبودیم 

من خودم هرکس دیدم مصرف گرمی داشت پسر دار شد  زعفرون . نبات .کلا ترکیب زنجبیل دارچین قهوه و ... ...

من واسه دختر دومم همه ی اینارو خوردم سه ماه یه عالمه قرص زنجبیل خوردم هرچی هم حدیث و دعا بود انجام دادم ولی نشد ک نشد