این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
جدول چینی برای دختر من اشتباه گفت گفتم حتما جدوله اشتباهه ولی نه چند جورشو امتحان کردم گفت پسره اما دختر بو روز تخمکگذاری هم اقدام کردم و جوش شیرین و رژیم و غیره اما دختر شد البته دو سه روز قبل اقدام نزدیکی داشتم محافظت شده بعد دو روز اقدام کردم دختر بود. یکی از دوستانم گفت از اول پریودی تا روز تخمکگذاری نزدیکی نکن انزال نداشته باشه شوهرت اون روز13پری رابطه داشت بچه پسر شد یه دختر داشت شوهرشم سیگاری بود زیاد منم اینبار همین کارو کردم 10روز نداشتم روز10پری تخمکگذاری بود از سونو فهمیدم جوش شیرین بعد اقدام تو آب خوردنم هم 1ماه کمی جوش میریختم و قرص فلوکونازولم از اول پری خوردم فقط یکبار روز تخمکگذاری اقدام کردم الان 6هفته هستم اگر جنسیت مشخص شد میام میگم
جدول چینی برای دختر من اشتباه گفت گفتم حتما جدوله اشتباهه ولی نه چند جورشو امتحان کردم گفت پسره اما ...
ان شاالله همونی باشه که میخوای
این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
من ازاین استفاده کردم ولی تاکیدمیکنم سنت بایددرست واردکنی یعنی اگه ۲۰ سال وسه ماهت باشه بایدبزنی ۲۰ ...
چرا تا ۳۱ سال داره؟
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من شنیدم حالت روانی خانم هم خیلی موثر یعنی یه دکتر طب سنتی میگفت اگ زن استرس داشته باشه یا مثلا باشوهرت دعوات شده باشه یا حس خوبی نداشته باشی دختر میشه بچه میگفت واسه پسرشدن حداقل اون ماه اقدام نباید استرس داشته باشی و حال روحیت خوب باشه
جدول چینی برای دختر من اشتباه گفت گفتم حتما جدوله اشتباهه ولی نه چند جورشو امتحان کردم گفت پسره اما ...
عزیزم میتونی راجب سونو تخمک گذاری کمکم کنی؟
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
چقدر این حرفها آرامش بخشه من دو بار باردار شدم اولی 4ماهگی سقط شد دختر بود بعدی هم دختر اما سر هردو تا فهمیدم باردارم میدونستم دختره الانم دیگه اصلا بهش فکر نمیکنم سپردم به خدا شوهرم خیلی پسر میخواست قبلا خیلی دعا میکردم پسر باشن و حسم اشتباه باشه دلشوره داشتم با نامیدی سونو میدادم و میفهمیدم دخترن اصلا شکه نمیشدم چون قبلا حسم گفته بود الان نمیتونم فکر کنم انگارذحسم کار نمیکنه