2777
2789
عنوان

میخوام پسرداربشم کسی تجربه داره ؟ ممنون میشم 👶

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 95 پست
نه واقعا ای وی اف دوست ندارم 

سعی کن رو خودت کار کنی ای وی اف کجاش بده بهتر از حسرت بعدشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

ای وی اف را بیخیال شید، خیلی خطر داره واینکه بارداری آداب خاص خودش را داره 

اون شخصی که این دو کروموزوم را به هم اتصال میده ، کیه ؟ چیه؟ غسل به گردنش هست یانه؟. 

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با‌دوم هندی شنیده بودم اما نه دوکیلو

پس چقد عزیزم250گرم ک جواب نمیده

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من ازاین استفاده کردم ولی تاکیدمیکنم سنت بایددرست واردکنی یعنی اگه ۲۰ سال وسه ماهت باشه بایدبزنی ۲۰ ...

الان بزار ببینم 

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
چراانقدر راجع به جدول چینی تناقض نظر هست 

نمیدونم 

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

پسریادخترشدن بستگی به دوطرف داره اگه مردآدم فعال وپرتحرکی باشه ومخصوصالاغرباشه احتمال اینکه بچه پسربشه زیاده مردی که تحرکش کم باشه طبعش سردباشه وچاق باشه مخصوصاازناحیه ی شکم احتمالش زیاده صاحب دختربشه واینکه درصدی هم به زن مربوطه که رحمش بدون عفونت باشه ورحمش گرم وپریوداش ازقبل منظم باشه وتخمدانهاش کم کارنباشن

رژیم واینجورچیزاچرته نصفه فامیلای مارژیم گرفتن پسردارشن نشد

شوهرت مافیای بادوم هندیه؟ 🤣 شوخیه نخوریدم😐

مگه گفته ده کیلو اگه جواب بده خیلی خوبه بنظرم ازین ای وی افو اینا بهتره 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

دقیقا منم همین ام دو تا دختر دارم 

دام میخواد باز بچه بیارم برا خودم فرقی نداره فقط سالم باشه، ولی اینکه یه وقت دختر بشه و مردم کلی حرف بزنن، اقدام نکردم چون حوصله اشپن رو ندارم

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

من رژیم داشتم دختره ... 

با اینکه همسرم طبع خیلی گرمی داره و دکتر گفته بود بدون رژیم هم احتمال پسر بیشتره 

ولی کیه ک بتونه تو قدرت خدا دست ببره 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️