2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم به حرف باباش گوش نده

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 16 پست
ببین اصلا پیش من چیزی نمیگه که.همیشه وقتی شوهرمو تنها گیر میاره میگه.کاری مبکنه که شوهرم بیاد باهام ...

ببینید من بشدددددت اعتقاد دارم احترام به بزرگتر اصلا بزرگترین اشتباه بشریت هست.احترام درمقابل احترام .سن و پیر و جوون ربطی نداره.من پدرشوهرم یکباااااار سرم داد کشید.خیلی شیک بلند شدم گفتم تابحال پدرم  این اهانت درحق من که دخترشم نکرده چه برسه شما.دیگ برام شد بی ارزش ترین موجود روی کره زمین درصورتیک من تمااام کاراشو تا قبل این حرکت انجام میدادم رانندگی و بیرون و دکتر و آزمایش و....من به مدت ۸ماه نرفتم خونشون.شوهرم تنهامیرفت .تا اومد خودش از من عذرخواهی کرد شخصا اومد خونمون منم بخشیدم.من حتی جرعت بی احترامی به کوچک ترین بچه هم ندارم.

شماهم یکم عزت نفس داشته باشید.به شوهرتون بگید اگ یکبار دیگ ب حرفهای اشتباه پدرش گوش داد(اول توجیح کنید ک حرفاش اشتباهه)دیگ تا ابد ب حرف اون باشه چون شخصیت مستقلی نداره و مثل رباط از پدرش فرمان میگیره.من بودم هر چیزی شوهرم میگفت میگفتم از پدرت بپرس تا وقتی ک کلافه بشه و دیگ حرف پدرش نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.