2777
2789

آره  داره همه گیر میشه کم کم.

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم انفولانزاست یا ویروس جدید ولی اره ما گرفتیم از گلودرد نمیتونستیم اب دهن قورت بدیم. 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
چند روزه خوب شدید عزیزم؟ 

2 هفته برای من طول کشید... مامان بزرگم 3.4 روزه خوب شد. مامانم یه هفته. برای هرکی یجور بود. 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
وای خواهر من یکی دوماهه درگیرم دکتر میرم میگه ویروسه داروهاما که تموم میکنم دو روز خوبم دوباره شروع ...

ای وای چه سخته یکی دوماه سرماخوردگی،ایشالله زود خوب بشی عزیزدلم ،من فعلا گلوم کشته منو

ای وای چه سخته یکی دوماه سرماخوردگی،ایشالله زود خوب بشی عزیزدلم ،من فعلا گلوم کشته منو

اول پسرم از دبستان گرفت اومد داد به من و پدرش.فقط گلو و گوش و بینی درگیر میشن.از پسرم و شوهرم دماغشون هم کیپ میشه. خیلی بده اصلا هیچ غذایی نمیتونی بخوری سرخ کردنی دوماهه اصلا نمی‌فهمیم غذا چیه .یا آب پز یا بخار پز