2777
2789
عنوان

۳ماه بارداری بدون حالت تهوع ولی امروز😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 79 پست
چشم حتما شما هم دعا کن من باردارباشم 

الهی بگردم چشممم حتما من خودم معجزه شد برام خدا معجزه کرد باتنبلی تخمدان باردار شدم باورم نمیشد بدون دارو و این راحتی باردار بشم و همه دعام سر نماز اینه خدا دامن همه چشم انتظارارو سبز کنه چشم انتظاری خیلی سخته مطمئنم تاپیک منم باردار شدم میزنی ب زودی🥺😍😍🥺🥺🥺

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
خدانکنه. اره قربونت برم. تودلی شماهم انگار دختره😋😋

من هنوز مشخص نیس تازه شنبه باید برم ان تی چون دختر دوست داریم صورتی گذاشتم🙈😂

فرقی نداره انشالله سالم بیان بغلمون😍😍🥺🥺

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز مشخص نیس تازه شنبه باید برم ان تی چون دختر دوست داریم صورتی گذاشتم🙈😂 فرقی نداره انشالله س ...

ای جونم ای جونم توروخدا رفتی اگه جنسیتشو گفت بهم خبر بده منم ذوق کردم

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
الهی بگردم چشممم حتما من خودم معجزه شد برام خدا معجزه کرد باتنبلی تخمدان باردار شدم باورم نمیشد بدون ...

خدانکنه عزیزم من برعکس تنبلی نداشتم گرفتگی شدیدرحم داشتم الان همسرم مشکل داشت زیرنظردکتریم هردواینسری که رفتم سنوانجام دادم گفتن همه چیزت عالیه امامن ترس ازمشکل همسرم دارم پدرم میخوادروزتولدم خبربارداریموبشنوم🥺😭

یک دنیاممنونم عزیزم انشاءالله هرچه ازخدابخواهی خدابهتون بده 🤲❤️

ایشالا تن خودت و دخترت سالم باشه. تصمیم گرفتی کجا زایمان کنی؟ تهرانی یا شهردیگه؟ دکترت کیه؟قرص چیا م ...

عزیزم چون دختر دوست دارم صورتی گذاشتم🥺🙈من هنوز اول راهم شنبه باید برم ان تی برا۱۲هفته نه عزیزم یزد هستم

الان اینو فولیک و ویتامین D3شنبه برم ببینم دکترم عوض میکنه یانه 

انشالله شماهم گل پسرت صحیح و سالم بیاد بغلت😍😍🥺🥺

عزیزم چون دختر دوست دارم صورتی گذاشتم🥺🙈من هنوز اول راهم شنبه باید برم ان تی برا۱۲هفته نه عزیزم یزد ...

ایشالا لبت همیشه خندون و تنت سلامت باشه. متولد 77 ای؟

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
ای جونم ای جونم توروخدا رفتی اگه جنسیتشو گفت بهم خبر بده منم ذوق کردم

چشم عزیزم برام دعا کن هیچ مشکلی نباشه 😘😍

خدانکنه عزیزم من برعکس تنبلی نداشتم گرفتگی شدیدرحم داشتم الان همسرم مشکل داشت زیرنظردکتریم هردواینسر ...

الهی بگردم برات دعا میکنم که صلاح خدا باخواست دلت یکی بشه و خبرای خوب بشنوی ب زودی عزیز دلم🥲

ایشالا لبت همیشه خندون و تنت سلامت باشه. متولد 77 ای؟

همچنین عزیز دلممم

آره شماهم۷۷هسی؟

50 تا صلوات میفرستم برات

مرسی عزیز دلمممممم منم برای سلامت نی نیت آیته الکرسی میخونم😍😍