2777
2789
انشالله که هردومون این ماه بارداریم

انشاالله به امید خدا 

در مورد مادر شوهرت هم میگمت بهش بگو منصرف شدی بگو میخوایم بیشتر با شوهرم وقت بگذرونیم اینجوری همش تو استرسی

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله به امید خدا  در مورد مادر شوهرت هم میگمت بهش بگو منصرف شدی بگو میخوایم بیشتر با شوهرم ...

خیلی رو مخمه شوهرم تک پسره همش میگه بچم بدبخت شد زنش نازاس😭😭😭😭💔💔💔💔

جدیییی طبیعی باردار شدی یا با دارو؟

نه عزیزم دارو .تنبلی داشتم با امپول hmg2تا .با لوله بسته بدون ازاد سازی بارذار شدم .هر ماه ازادسازی میزدم‌نمیشد انشالله باردار بشی ....ادم عذاب میکشه ولی میشهههه هر کس نوبت خودش

.
خیلی رو مخمه شوهرم تک پسره همش میگه بچم بدبخت شد زنش نازاس😭😭😭😭💔💔💔💔

واااا😐😐😐بزن تو دهنش بی ادب بگو چه معلوم از پسرت نباشه اصلا؟

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....
نه عزیزم دارو .تنبلی داشتم با امپول hmg2تا .با لوله بسته بدون ازاد سازی بارذار شدم .هر ماه ازادسازی ...

خداراشکر عزیزم من ماه اولیه که آمپول میزنم میترسم ورزش کنم و بازدارشده باشم بیوفته چکنم😭😭😭

واااا😐😐😐بزن تو دهنش بی ادب بگو چه معلوم از پسرت نباشه اصلا؟

دیروز بهم گفت بچه من شایدی نادونه تو خیلی مولی نازایی خودتو نگه داشتی هنوز تو زندگی ما به خاطر خدا برو😭😭ی ساله همش بعدم من مشکلی نداشتم جز فولی هام که رفع شد با دارو بش گفتم مامان شاید پسرت مشکل داره زمان می‌بره اینا گفت به ما این ننگا نمیچسبه

دیروز بهم گفت بچه من شادی نادونه تو خیلی مولی نازایی خودتو نگه داشتی هنوز تو زندگی ما به خاطر خدا بر ...

یبار درست حسابی جوابش بدین خودتو شوهرت مواظب باش دعایی چیزی نیاره تو زندگیت حساس نباش بسپار به خدا به حق فاطمه زهرا این ما بارداری نشد غصه نداره 

انشالله عزیزم خیلی بده بعد دارو هم طول بکشه 😔

ممنون مهربون،ببخشید یه سوال داشتم باید بزارم داروهام تموم بشن بعد اقدام کنم یا در حین مصرفشون اقدام کنم؟

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏