الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دوتا درست کردم از بس که درد میکرد ینی الآنم یکی دیگه دارم ترمیم میخاد پولشو ندارم ولی از دردشم دارم دیوونه میشم خواهر شوهرم خو میگفت اون امپوله که میزنن برا سر کرد دندان خیلی بده و نمیگیره و اینا نمیدونم ولی برو درست کن همینجوری که در اقدامی میگن بعد دردشون زیاد میشه
من دوتا درست کردم از بس که درد میکرد ینی الآنم یکی دیگه دارم ترمیم میخاد پولشو ندارم ولی از دردشم دا ...
آره منم سه تا عصب کشی دارم بقیه هم پر کردن میخوان،هزینش خیلی بالاست،آزمایش های بارداریم با داروهاش شدن ۴تمن دیگه جا واسه دندون نمیمونه،دیگه چاره ای نیس باید درست بشه وگرنه از اونور تو بارداری اذیت میکنن
به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
خب ی هفته صبر کن چون یه موقع لقاح دیر صورت گرفته تست منفی میشه بعد ی هفته از تست مطمنی .اثر داروها تاخیر تو پریود هم هست دکتره گفت یهو میبینی میریزه ب هم بدتر ولی تو بعد ی هفته مطمن میشی حداقل از جواب بی بی چک