2777
2789
عنوان

جنین سندروم دان خواهش میکنم بیایید

2066 بازدید | 50 پست

بچه ها دخترم حامله است ازمایشگاه نوبل اصفهان ازمایش داده غربالگری اول را داده ان تی ۱،۷۸بوده ولی papp مشکوک بوده در غربالگری دوم ریسک را بالا زده و سندروم نشون داده ا به ۱۵۷ زده میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره 

سلفری بده

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خواهر منم ان تیش نزدیک به دو بود گفتن ریسک داره با اینکه سنشم زیاد نیست 

ولی بعداز رشدش  دکتر متوجه شد طبیعیه مشکل از سونوگرافی یوده که خطا داشته

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!

سلام یعنی بین ۱۰۰۰۰جنین ۱۵۷تاش ممکنه مشکل داشته باشن  جای نگرانی نیست توکلتون بخدا باشه و با یدکتر خوب مشورت کنین و توی همین نی نی سایت سرچ کن خیلیا الکی نگران بودن و خداروشکر سالم بوده بچه هاشون

سلام یعنی بین ۱۰۰۰۰جنین ۱۵۷تاش ممکنه مشکل داشته باشن  جای نگرانی نیست توکلتون بخدا باشه و با ید ...

نه عزیزم بین ۱۵۷ تا یکیش مشکا داره

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗