2777
2789
عنوان

از کار های خیری بگید که بین شما و خداست 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 124 پست
من از نیازمندا نمیخندم از پول ریختن دور میخندم باحاله😂نمیدونستم پول ریختن دورم یه نو کار خیره خب به ...

شاید اون شخص روش نشه پول بگیرع

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

بچها میگم چنتا لباس دارم که خیلی خیلی کم استفاده کردم نهایتش یه بار یا دوبار کسی دور و برم نیست که ن ...

شب عیده یکم جست و جو کن ، میرسه دستشون

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها میگم چنتا لباس دارم که خیلی خیلی کم استفاده کردم نهایتش یه بار یا دوبار کسی دور و برم نیست که ن ...

نگا بذار جمع بشه بعد ک رفتی خیابون بده بچه هایی ک سر 4 راه هستن یا خانومایی ک کنار خیابون نشستن پول جمع میکنن 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830
نگا بذار جمع بشه بعد ک رفتی خیابون بده بچه هایی ک سر 4 راه هستن یا خانومایی ک کنار خیابون نشستن پول ...

روم نمیشه آخه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من روضه که میرم غدا میدن میرم میگیرم بعد میدم به کارتون خوابها تو خیابون گاهی برای خودم تغذیه میبرم ...

میدونی همیشه فکر میکنم بعضی سختی ها را خدا بهمون میده ، تا بعد ها درک کنیم و از عمق دل دست بنده های دیگشو بگیریم. نمیدونم چه قدر فکرم درسته

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 
هر وقت میشنوم یک نفر از یک مریض مراقبت میکنه ، خیلی حسرت میخورم به موقعیتش پیش خدا 

عزیزم خیلی سخته از یه مریض مراقبت کنی 

من تو اون تایم قرص آرامبخش استفاده میکردم

چون پدر شوهرم اصن یه جا بند نبود

همش وسایل خونه رو بهم می‌ریخت 

مبلا رو جا ب جا میکردفرشا رو لول میکرد

فک کن هر روز انگار خونه تکونی داشتیم

دوسال پیش فوت کرد...

ولی من یه آدم عصبی و کم طاقت شدم

ب هر حال پیش خودش نبود ...مراقبت از اون راحت نبود

چندتا فرزند معنوی دارم

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
عزیزم خیلی سخته از یه مریض مراقبت کنی  من تو اون تایم قرص آرامبخش استفاده میکردم چون پدر شوهر ...

میدونم عزیزم.  همه جور مریضی تو فامیل داشتیم. منظورم این بود اجرتون پیش خدا محفوظه ، حتی یک شب مراقبت از بیمار ، حتی یک بار آب دادن دست بیمار. 

ب مامانت بگو منم روم نمیشه هیچوخ  گفتم اگ نتونس بذاره کنارش و در بره 😂😐

میخام قایمکی مامانم بدم چون همشو دادم خیاط دوخت برام ولی اون چیزی که خاستم در نیومد 😂 نو نو هستن 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

شاید یه بچه شاید یه مرد شاید یه خانوم از همون پول هایی ک تو سطل زباله بوده شکم خودش و خانوادش سیر کر ...

اره من گاهی میبینم ی بچه کوجیک پنج ساله که ی کیسه داره سه برابر وزن هیکل خودش میوم بهش پول یا بطری ها اب باشگاه جمع میکنم براش میدم بهشون خدایی دوس داشتم جا مسیولین بودم یکاری براشون میکردم حیف کسایی که باید فکر مردم باشن نیستن کاش خدا ی کاری کنه الان که تقریبا اوضاع همه بده خود ما روزی ی وعده میخوردیم الان باور میکنی دو سه روز یک بار شاید چیزی نتونیم خورشتی درست کنیم اما میگم شکر چون انقدر بدبخت بیچاره میبینم کنار خیابون همین که سرپناه داریم اجاره نمیدیم شکر ولی کاش خدا یکاری کنه برای مردم خیلی دلم میسوزه کارتن خوابها میبینم یا کودکا کار رو  چون الان حتی کسی که تا چند سال پیش ی زندگی خیلی عادی داشت تو مشقته حداقل قبلش حداقل ی عده بودن بهتر بودن کمک کنن زیر دستا الان واقعا اوضاع همه داغونه 

چندتا فرزند معنوی دارم

غبطه میخورم بهتون ،مخصوصا که خودم فرزند ندارم