2777
2789
عنوان

از کار های خیری بگید که بین شما و خداست 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 124 پست

یه بار یه گدا اومد دم در یه مکان عمومی یه آقای بد اخلاقی نمیدونم به چه دلیل خیلی محکم زد تو گوش اون بنده خدا

دلم اتیش گرفت براش 

بعدش که اومد پیش ما یه ده هزاری بهش دادم زیاد نبود ولی پول کم داشتم خودم 

یه بارم اومدم پوست و تیز بال و جیگر و سنگدون دوتا مرغو گزاشتم برای یه سگ (تو طبیعت بویدم )  یه مقداری از مرغ اضافه اومد کبابش نکردیم رفتیم یه چرخی زدیم اومدیم دیدیم سگه همشو خورده 😅 مامانم حرص میخورد ولی من اینقد خوشحال بودم 😄

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم همه پولا پامال شده لای اشغالا خب فوقش یکی دوتاش پیدا شه برای کار خیر تو صندوق صدقات پول میریزن ...

صندوق صدقات به کودک کار میدن؟؟؟ آره؟؟؟ تا حالا دیدی پول صندوق صدقات به کودک کار به آدمایی ک زباله جمع میکنن بدن به قرآن به مرگ خودم اگه بدن

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

اون نیازمند واقعی ک واجب تره غذاشو از اشغالا پیدا میکنه حالا بندازی صدقات معلوم نمیشه کجا میره الان ...

بین اینهه اشغال چجوری اون پولا پیدا میشه ازی به بعد پولامو میریزم اشغالی😂

جن*ده های امروز پدران فردا

یه مقداری نون خشک و قوطی پلاستیکی و ... هست که گزاشتم کنار اگر این عزیزانی که مسان توی زباله ها میگردن رو دیدم همرو بهشون بدم ولی خب هیچوقت روم نشد که صداشون کنم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

نخند عزیزم کسایی هستن که تا ته پلاستیک می‌گردن تا بتونن چیزی پیدا کنن ک فقط و فقط شکم شون سیر بشه شاید خنده دار باشه برا شما ولی واقعا دردناکه

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

من روضه که میرم غدا میدن میرم میگیرم بعد میدم به کارتون خوابها تو خیابون گاهی برای خودم تغذیه میبرم باشگاه کسی میبینم  تو راه تو زباله ها میدم بهش یا مثلا اشغال  مرغ گوشتهایی که تمیز میکنم میبرم برای سگها تو بیابون با اتوبوس میرم خیلی سخته وسیله ندارم لباسهایی که نخوام نو باشه کسی کادو بده میدم به کسایی که نیاز دارن و اینکه هر وقت خرید میکنم مغازه تا جایی که بشه پلاستیک نمیگیرم برای حفط محیط زیست گاهی هم میرم مطب با مادرم دکتر برای کسایی که پیر ناتوان هستن دارو میگیرم یا برگه شون پر میکنم سوادندارن بیکارم وگرنه ارزوم بود همیشه به دیگران کمک کنم همیشه دوس داشتم بچه ها که پدر ندارن یا وضع مالی خوبی ندارن ببرم تفریح خرید عید کنم  چون خودم خیلی رنج فقر کشیدم اما هنوز شغلی ندارم متاسفانه در همین حد مونده نمیدونم دیگه کار خیر میشه اسمش گذاشت یا نه دعا کنید خدا کارم درست کنه 

😂 اره بذار تو ی پلاستیک بنداز تو سطل اشغال بزرگا ک تو قسمت شلوغ شهر هست 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830

بچها میگم چنتا لباس دارم که خیلی خیلی کم استفاده کردم نهایتش یه بار یا دوبار کسی دور و برم نیست که نیاز مند باشه از کجا کسیو پیدا کنم 

نخند عزیزم کسایی هستن که تا ته پلاستیک می‌گردن تا بتونن چیزی پیدا کنن ک فقط و فقط شکم شون سیر بشه شا ...

من از نیازمندا نمیخندم از پول ریختن دور میخندم باحاله😂نمیدونستم پول ریختن دورم یه نو کار خیره خب به همون نیازمندی که میگین مگه نمیشه مستقیم پول بدی

جن*ده های امروز پدران فردا

یک بار وسط دانشگاه علوم پزشکی بودم ، یک خانم خیلی آشفته حالی را دیدم ، ازم آدرس پرسید ، باهاش که صحبت کردم، فهمیدم مثانه پسرش سوراخه و .... ، دکتر ها عملش کردن و عفونت کرده. همه مدارک هم دستش بود ، افغانی بودند. با هم کلاسی هام پول جمع کردیم تا چند وقت کمکشون میکردیم 

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

زباله های تر و خشک رو جدا میکنم.

زباله های تیز و برنده رو هم جدا میزارم که دست زباله گرد ها نبره.

هر از گاهی غذا زیاد میپزم میدم رندومی به همسایه ها

سعی میکنم با مردم هم دلی و هم دردی داشته باشم.

چیزی به سلیقم نباشه تو ذوق طرف نمیزنم.

خیلی چیزا

کاش خدا نگاه کنه بهم. چون خستم....