2777
2789
عنوان

از کار های خیری بگید که بین شما و خداست 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 124 پست
هر وقت میشنوم یک نفر از یک مریض مراقبت میکنه ، خیلی حسرت میخورم به موقعیتش پیش خدا 

عزیزم حسرت نخور.. درسته که موقعیت پیش خدا داری... ولی روح و روانت نابود میشه. ما ۶ ساله که مریض داریم. از لحاظ روحی واقعا داغون شدیم. زحمتای خاص خودشم که بماند.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
عزیزم حسرت نخور.. درسته که موقعیت پیش خدا داری... ولی روح و روانت نابود میشه. ما ۶ ساله که مریض داری ...

خدا به بیمارتون سلامتی و به شما انرژی و قدرت بده عزیزم. میخواستم یکم روحیه بدم 

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی ماهی چقدر باید بریزیم به حسابشون؟ اینترنتی هم میشه ثبت نام کنیم و پول بریزیم به حسابشون . د ...

بله عزیزم. سایت اکرام کمیته امداد. لحظه ای به حسابشون واریز میشه. حتی میتونی با خود بچه ها ارتباط بگیری. فکر میکنم از ۱۰ تومن به بالا باشه . فرزندتم خودت انتخاب میکنی

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
میدونی همیشه فکر میکنم بعضی سختی ها را خدا بهمون میده ، تا بعد ها درک کنیم و از عمق دل دست بنده های ...

افرین دقیقا من شاید خیلی چیزها تا چند سال پیش درک نمیکردم اما خودمون که الان یکم اوضاعمون بهم ریخته بیشتر درک میکنم میگم اگر روزی موقعیتش باشه حتما برا اون شخص ی کاری میکنم چون درکش نکردم قضاوتش کروم ولی به قول شما گاهی شرایط سخت میشه که بتونی راحتتر درک کنی  یسری چیزها 

غبطه میخورم بهتون ،مخصوصا که خودم فرزند ندارم 

عزیزم خب همین امشب یه فرزند معنوی بگیر. فکر کنم ماهی ۱۰ یا ۵۰ تومن به بالا باشه

عزیزم خب همین امشب یه فرزند معنوی بگیر. فکر کنم ماهی ۱۰ یا ۵۰ تومن به بالا باشه

داشتم دو سال ، اون موقع که سر کار میرفتم. متاسفانه الان دیگه بیکار شدم. ولی حتما تو فکرش هستم. 

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 
بچها میگم چنتا لباس دارم که خیلی خیلی کم استفاده کردم نهایتش یه بار یا دوبار کسی دور و برم نیست که ن ...

دیوار مهربانی نداره شهرتون تو دیوار اگهی کنید میان میبرن اما من خودم میذارم دوخل پلاستیک میذارم کنار سطل زباله همین کارت خوابها توشون خانمم هست میاد برمیداره یا فوقش میفروشه واسه خودش 

داشتم دو سال ، اون موقع که سر کار میرفتم. متاسفانه الان دیگه بیکار شدم. ولی حتما تو فکرش هستم. 

ان شاءالله بهترین کار گیرت میاد.⚘😘😘😘 خدا به قلب مهربونت نگاه ویژه ای میکنه❤

ان شاءالله بهترین کار گیرت میاد.⚘😘😘😘 خدا به قلب مهربونت نگاه ویژه ای میکنه❤

یکخواهر و برادر بودن از شهر زاغه لرستان. 

ممنونم . التماس دعا

بچه ها جوانی واقعا بعضی ها دست خدا رو زمین هستن یعنی همین چیزهایی که شماها نوشتید 

اما لازم می‌دونم چندتا نکته رو برای شما عزیزان بگم اول در مورد این کودکان کار هست که لطفاً به هیچ عنوان به این بچه ها پول ندید من خودم بچه دارم هر دفعه این بچه هارو میبینم تو گرما و سرما شب و روز تو چهارراه ها ویلون هستن جیگرم خون میشه که اینا الان باید سرگرم درس و بازی باشن ولی متاسفانه از این بچه ها برای سواستفاده از احساسات آدم ها استفاده میکنند تا میتونید بهشون غذا و میوه و خوراکی بدید چون دیگه اینارو حداقل خودشون یه مقدار ش رو میخورند اما پول رو ازشون میگیرند 

نکته بعدی در مورد زباله گرد ها است که تعداد کمی از اینها غذاشون رو از تو زباله ها برمیدارند یه گزارشی در مورد اینها بود که روزانه ۲۴میلیون سوای وسایل و چیزهای به درد بخور و قیمتی که پیدا میکنن در آمد دارن ولی متاسفانه چون ظاهرشان حوریه که دل آدم به درد میاد 

نکته بعدی هم در مورد صندوق صدقات هست که من خودم هم هیچ وقت تو صندوق های خیابون پول نمیندازم صدقه تو خونه ما خیلی مهم هست و هر روز حتما باید تو صندوق صدقات خونه پولی به عنوان صدقه با نیت دفع بلا بندازیم و واقعا هم تاثیر داره مثلاً من چون سه تا پسر دارم خیلی شلوغ هستند و خیلی کارهای خطرناک انجام میدن مامانم همیشه میگه اینا و خدا خودش نگه میداره و اچهمه اینا در واقع تاثیر همون صدقه هست صندوق خونه هم هر وقت پر شد میان خالی می‌کنند از کمیته امداد 

من خودم به شخصه تو اقوام آدم مستمند داریم که انصافا با کمکهای کمیته داره زندگی می‌کنه یکی از اقوام پسر نوجوانش احتیاج به عمل داشت همین کمیته امداد ۲۰میلیون پول عملش رو داد و خواهر همین پسر جهیزیه اش رو تامین کردند

یه بنده خدایی بعد بیست و خورده ای سال همین کمیته بهش لباس شویی ویخجال و گاز و فرش داد 

اینارو گفتم که اعتماد کنید

سه پسر دارم تاج سرن باشد که باقیات صالحات باشن برام عاقبت بخیریشون رو از الله میخوام
بچه ها جوانی واقعا بعضی ها دست خدا رو زمین هستن یعنی همین چیزهایی که شماها نوشتید  اما لازم می ...

وای یاد یه چیزی افتادم 

یکبار یکی از همین بچه های دستفروش اومد توی بستنی فروشی گفت خاله میشه یه بستنی برام بخری ، ما هم خریدیم دادیم دستش .

اومدیم بیرون دیدیم یه مرد قوی و قد بلند که رییس این بچه ها بود بستنی را از دستش گرفت شروع کرد لیس زدن. بعد هم گفت برو یکی دیگه بگیر 

البته کار خیری که خودم میکنم برای هفت جد و آباد پدری و مادری خودم همه مسلمانان و شیعیان از اول خلقت بد وارث و بی وارث هر شب جمعه فاتحه میخونم یا اگه جایی زیارت برم از طرفشون زیارت میکنم 

تو امامزاده ها یا مشهد که برم زمین اشغال ببینم برمیدارم یا کتابخانه اش رو به نیت خادمی اونجا مرتب میکنم 

لباس های قابل استفاده خودم و بچه هارو می‌بخشم 

به چند نفر در حد وسع مون کمک میکنم 

بعضی وقتها بین دوستان و آشنایان برای افراد مریض و مشکل دار پول جمع میکنن خودم هم ناچیز کمک میکنم هم به بقیه معرفی میکنم که کمک کنن

سه پسر دارم تاج سرن باشد که باقیات صالحات باشن برام عاقبت بخیریشون رو از الله میخوام
وای یاد یه چیزی افتادم  یکبار یکی از همین بچه های دستفروش اومد توی بستنی فروشی گفت خاله میشه ی ...

من خیلی دلم براشون میسوزه چون خودم بچه هام تقریبا تو این سن ها هستن 

البته کار خیری که خودم میکنم برای هفت جد و آباد پدری و مادری خودم همه مسلمانان و شیعیان از اول خلقت ...

حتی همین یک دعای اللهم اغفلر للمومنین و المومنات ، و المسلمین و المسلمات ، هم صدقه و خیر برای همه محسوب میشه.