بچه ها جوانی واقعا بعضی ها دست خدا رو زمین هستن یعنی همین چیزهایی که شماها نوشتید
اما لازم میدونم چندتا نکته رو برای شما عزیزان بگم اول در مورد این کودکان کار هست که لطفاً به هیچ عنوان به این بچه ها پول ندید من خودم بچه دارم هر دفعه این بچه هارو میبینم تو گرما و سرما شب و روز تو چهارراه ها ویلون هستن جیگرم خون میشه که اینا الان باید سرگرم درس و بازی باشن ولی متاسفانه از این بچه ها برای سواستفاده از احساسات آدم ها استفاده میکنند تا میتونید بهشون غذا و میوه و خوراکی بدید چون دیگه اینارو حداقل خودشون یه مقدار ش رو میخورند اما پول رو ازشون میگیرند
نکته بعدی در مورد زباله گرد ها است که تعداد کمی از اینها غذاشون رو از تو زباله ها برمیدارند یه گزارشی در مورد اینها بود که روزانه ۲۴میلیون سوای وسایل و چیزهای به درد بخور و قیمتی که پیدا میکنن در آمد دارن ولی متاسفانه چون ظاهرشان حوریه که دل آدم به درد میاد
نکته بعدی هم در مورد صندوق صدقات هست که من خودم هم هیچ وقت تو صندوق های خیابون پول نمیندازم صدقه تو خونه ما خیلی مهم هست و هر روز حتما باید تو صندوق صدقات خونه پولی به عنوان صدقه با نیت دفع بلا بندازیم و واقعا هم تاثیر داره مثلاً من چون سه تا پسر دارم خیلی شلوغ هستند و خیلی کارهای خطرناک انجام میدن مامانم همیشه میگه اینا و خدا خودش نگه میداره و اچهمه اینا در واقع تاثیر همون صدقه هست صندوق خونه هم هر وقت پر شد میان خالی میکنند از کمیته امداد
من خودم به شخصه تو اقوام آدم مستمند داریم که انصافا با کمکهای کمیته داره زندگی میکنه یکی از اقوام پسر نوجوانش احتیاج به عمل داشت همین کمیته امداد ۲۰میلیون پول عملش رو داد و خواهر همین پسر جهیزیه اش رو تامین کردند
یه بنده خدایی بعد بیست و خورده ای سال همین کمیته بهش لباس شویی ویخجال و گاز و فرش داد
اینارو گفتم که اعتماد کنید