2777
2789
عنوان

یه طلا پیدا کردم

247 بازدید | 5 پست

سلام خانما میشه نظر بدین یه تیکه طلا تقریبا سه سالو خورده ای پیش پیدا کردم چون شبیه استیل بود فک نمی‌کردیم طلا باشه و همینجوری انداختیم یه گوشه بعد دیروز داشتم جمعو جور میکردم یهو پیداش کردم امروز شوهرم سرکار بوده نشون یکی همکارا که تو طلا فروشی کار می‌کنه داده گفته طلاست حالا من چیکار کنم تقریبا یه سی تومنی فک کنم ارزش داره

بده من🤣😑

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال پیش گمش کردم ادرس میدم پست کن😎😁

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁