سلام خانما میشه نظر بدین یه تیکه طلا تقریبا سه سالو خورده ای پیش پیدا کردم چون شبیه استیل بود فک نمیکردیم طلا باشه و همینجوری انداختیم یه گوشه بعد دیروز داشتم جمعو جور میکردم یهو پیداش کردم امروز شوهرم سرکار بوده نشون یکی همکارا که تو طلا فروشی کار میکنه داده گفته طلاست حالا من چیکار کنم تقریبا یه سی تومنی فک کنم ارزش داره
اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه سخت. نمی تونی بری همون جا که پیده کردی سراغ بگیری شاید کسی هنوز دنبالش باشه؟ بازم مطمئن شو طلاست. چون اینا که مشابه استیل دارن گاهی خود طلا فروشا هم اشتباه می کنن