2777
2789

یعنی حدود ۱۲ سال اختلاف سنی ک دختر بزرگتره بعد رفتن خرید و اینا اخرهفته عقدشونه 😕😳😳😳 شما دیدین چنین کیس هایی رو 

بنطرتون میشه  اخه ی جوریه ک نمیتونم بگم 

عجیب نیستا 

ولی زیاده اختلاف اونم‌دختر ۱۲ سال بزرگتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوگر مامی 🤣🤣🤣🤣

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

عزیزم وحشتناکه حتما یاپسره ضعفی داره یا دختره پولداری چیزی هست

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

بله دیدم 

به نظرم نباید انقدر سخت گرفت 

این چهارچوب هایی که جامعه مشخص کرده مسخرست 

مهم اینه همو دوست داشته باشن و کنار هم حالشون خوب باشه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

یه فیلم چندشب پیش توی یوتیوب دیدم دختره ۱۹سالش بود مرده ۵۲ قشنگگگ جای پدرش بود فقط انگار خیلی پولدار بود و هیکلش خب بود ولی دختره ناززززز 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن