2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برداشت زنگ زد به مادرم خواهرم منم ماس مالی کردم نگفتم کتکم زده 

فردا اگه نرفت وکالت بهت بده

برو حتما پزشکی قانونی 

حتی اگه نمیخوای شکایت کنی

برگه رو بگیر بزار ی گوشه باشه به دردت میخوره

شاید ی روز سرت به ینگ خورد و دست از ماسمالی کارا شوهرت برداشتی و خواستی طلاق بگیری

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

واااای آخه چرااااا

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
آخه زورشون میرسه؟😑

گاز بگیرن ،چنگ بزنن ،با پا بزنن چرا نرسه 

بخدا زنای ایران قبل ازدواج باید برن کنگ فو و کاراته و‌بوکس

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
اخه میگید توهم میزدی مگه من زورم بهش میرسه  زنگ زدم ۱۱۰ صورتجلسه کرد نمیدونم فایده صورتجلسه چی ...

برو پزشک قانوتی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

هر کاری هم که کرده باشی نباید دست روت بلند میکرد اگه بچه نداری همین فردا برو طلاق بگیر این ادم دیوانه س 

تو که تا اخر عمرت نمیخواهی با یه دیوانه زندگی کنی!!!!

راستی مهریه هم بذار اجرا