2777
2789
عنوان

میگن تاریخ عروسی عقب بندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 32 پست
عمو یا دایی شوهرت نمرده ...اولین سالگردش هم هست به نظر منم زیاد خوشایند نیست یک هفته بعد از مراسم عر ...

عزیزم ما به حرف خانواده اش رفتیم کارهای مراسم عروسی اکی کردیم خود مادرش راضی بوده الان عمه اش، عموش اومدن اینو گفتن درصورتیک 1ماه قبلش بهشون گفتیم این تاریخه قبول کردن الان این حرفو میزنن بعد اینا تا حالا یکبار حال مارو نپرسیدن اونا میان ضرر کرد مارو بدن که عمرا اینکارو کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدر بزرگ همسرم فوت کرد عروسی ما شش ماه قبل مشخص شده بود از 40 گذشته بود همه گفتن عروسیتونو بگیرین ...

عزیزم کسی ضرر کرد مارو کی میاد این وسط بده فامیلهای همسر من بقول خودش گدان که بیان کادو بدن من دختردایی پدرم 4ماه بعد فوت پدرش عروسی کرد کسی اصلا حرفی بهش نزد همه هم رفتن عروسی خوش گذروندن ایناهم بهونه اشونه چون میدونم اونجوری هم که بگم عزاداری تا سال نبودن پسرخاله همسرم 3ماه پیش عقد گرفت در حد عروسی همه فامیلاشون اومدن وسط رقصیدن حتی مادرشوهرم، خواهرشوهرم بعد انتظار دارن من تاریخ عقب بندازم

شوهرت از اون پسرای بی وفاست، خب چی میشه عید فطر بگیرین جشنو؟ آتیش گرفته زیرتون؟ 

آتیش نمی‌گرفت زیرمون ولی کسی قبلچهلم پدرش خانوادگی برن کنسرت، چندماه بعدش هم برن عقد پسرخاله در حد عروسی بود دیگ میخوای ما چکار کنیم 

نمیشه یطرف قضیه من هستم ضررکرد ما نمیتونیم بدیم

نمیتونی 

فقط همسرت زورش بهشون میرسه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
نمیتونی  فقط همسرت زورش بهشون میرسه

ما زمانی ک اومدیم تو خونه خودمون او ن منو بردن مامانش، خانوادش دست خالی اومدن ی خونریزی جلو پا من نکردن همه چی میگفتن ما رسم نداریم زمانی ک اومدیم تو خونه خودمون روز اول  پذیرایی کردیم روز جهاز دیدن فامیلاش خانواده اش همینجور اومدن رفتن همسرم خرید که کرده بود صفر شده بود مادرش نگفت پول احتیاج داری کمکت کنم داری دختر مردم میبری تو خونه خودت هیچی نگفت بعد اومد تا ظرف پر کرد شیرینی برد خونه که برا بقیه بچه هاش ک نیومده بودن نگفت شام دارید مامانم با این حال چقد چی داد بهمون رفت برامون از بیرون شام گرفت بهمون داد اصلا به همسرم زنگ نمیزنن حالشو بپرسن همینایی ک میگن تاریخ بنداز عقب

ما زمانی ک اومدیم تو خونه خودمون او ن منو بردن مامانش، خانوادش دست خالی اومدن ی خونریزی جلو پا من نک ...

خواهر خودمم همینطوریم 

میفهممت 

ولی با ادم بیشعور سروکله زدن باعث نابودی خودته 

همسرتو بنداز جلو 

اون باید تصمیم بگیره 

میخوان بیان میخوان نیان بدرک

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خواهر خودمم همینطوریم  میفهممت  ولی با ادم بیشعور سروکله زدن باعث نابودی خودته  هم ...

دقیقا سروکله زدن با آدم بیشعور همینه منم به همسرم همینو گفتم میخوان بیان میخوان نیان برام مهم نیست عروسی برگزار میکنم با این حال نمیشه عقب انداخت همش

دقیقا سروکله زدن با آدم بیشعور همینه منم به همسرم همینو گفتم میخوان بیان میخوان نیان برام مهم نیست ع ...

خوب کاری کردی

آره مرسی عزیزم از جوابگوییتون

قربونت برم قشنگم

به همسرت بگو مشکل رو با خانواده اش حل کنه چون کارشکنی از طرف خانواده اونه، شما هیچی نگو احترامتو نیا ...

این حرفها از طرف داداش همسرم هست اون فک کنم همه رو پر کرده چون به خواسته اش رسیده ما رفتیم سرخونه زندگیمون داره هرکاری میکنه این عروسی برگزار نشه بگن فعلا بندازن عقب کلا میخوان یکاری کنن ما عروسی نگیریم 

این حرفها از طرف داداش همسرم هست اون فک کنم همه رو پر کرده چون به خواسته اش رسیده ما رفتیم سرخونه زن ...

وااا پس چرا از اول قبول کردن فلان تاریخ عروسی بگیرید، عروسبتونو بگیرید هرکی اومد خوش اومد هرکی نیومد سرش سلامت