2777
2789
عنوان

میگن تاریخ عروسی عقب بندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 32 پست
عزیزم کسی ضرر کرد مارو کی میاد این وسط بده فامیلهای همسر من بقول خودش گدان که بیان کادو بدن من دخترد ...

ما هم کلی ضرر کردیم 

دور از جون پدر خودت بود دوست داشتی همسرت چه برخوردی کنه 

بعدش شما رفتین تو خانه خودتون و این یعنی دارین زندگی می کنید ما خانه گرفته بودیم داشتم کلی اجاره میدادیم ولی خانه خالی بود من کارمو عوض کرده بودم کلی راهم رو دور کرده بودم میامدم میرفتم 

میدونم خیلی سخته

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
وااا پس چرا از اول قبول کردن فلان تاریخ عروسی بگیرید، عروسبتونو بگیرید هرکی اومد خوش اومد هرکی نیومد ...

همون عزیزم خودشون اول قبول میکنن بعد میزنن زیرش میشناسمشون همش بهونه اشونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم کلی ضرر کردیم  دور از جون پدر خودت بود دوست داشتی همسرت چه برخوردی کنه  بعدش شما ر ...

عزیزم کسی که پدرش فوت میکنه 1هفته قبل چهلمش نمیرن کنسرت ولی اینا رفتن تو مراسمات جشن شرکت نمیکنن ولی شرکت کردن بعد بهونه اشون برای منه شما خودتون دوراز جون پدرتون فوت بشه قبل چهلمش میرید کنسرت؟