2777
2789

ما ماشین خریدیم.. ۱۵۰ تومنش رو از کسی گرفتیم باید بهش برگردونیم دستمون تنگه فعلا... 

حالا من موندم با چن میلیون برا خودم لباس بگیرم يا برا خونه دکور؟!!

آخه ۴ ساله هیج تغییری نداشته خونمون

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو😂

منتظر همین کامنت بودم 🤭

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

اگه خونه تر و تمیزه و به چیزی نیاز نداره خب قطعا خودم

ولی اگه چیز اساسی لازمه و ندارمش خب ترجیح میدم واسه خونه خرج کنم

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

با چن ميليون ميتوني براي خونه وسيله بخري؟

همه چي خيلي گرون شده

چيزي در نظر داري و قيمتش رو ميدوني؟

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

۲تاش خوبه. چون عید مردم هم ب طاهرت نگاه میکنن هم ب خونه زندگیت

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

منم همين شرايطو دارم ولي نه لباس خريدم نه خونه به زيبايي خودم رسيدم لبمو ژل زدم بوتاكس كردم فيبروز ابرو هايلايت و احياي مو 

🎀قطعا به آنچه فكر ميكني خواهد آمد پس به آنچه فكر ميكني بينديش🎀
خودم

🥺 اره من چون دانشگاه هم میرم و کل لباسام تکراری شدن بهش فکر میکنم

اگه خونه تر و تمیزه و به چیزی نیاز نداره خب قطعا خودم ولی اگه چیز اساسی لازمه و ندارمش خب ترجیح مید ...

۴ ساله عروسی کردم . نه چیز اساسی لازم نداره خونمون ظاهرش اوکیه اما از شما چ پنهون جاریام دیزاین خونشون رو تغییر دادن منم هوس برداشته😂😂😂 بخدا حسود نیسم بقول معروف بولهوسم🤭🥴

منتظر همین کامنت بودم 🤭

عزیزم بستگی داره کدومو بیشتر خودت دوست داری.مثلا من با اینکه پارسالم خریدی برا خودم نکردم چون باردار بودم امسال دوست داشتم به خونه برسم.البته همسرمم بدهکاره مثل همسر شما.تازه خرید لچه ها ر ا خودم انجام دادم.الان برا خودم پولی نمونا.باقیشم یه تخت خریدیم.تختم برا ۱۳ سال قبله.دلم میخواست تختمو عوص کنم.با اینکه رفت و امدی ام نداریم