2777
2789

من چند روز دیگه عمل دارم ممکنه راهنماییم کنید کسی لاپاراسکوپی انجام داده؟؟؟درد داره چه مراقبت های میخواد چه کار کنم خیلی نگرانم تو نت هم چیزی پیدا نمیکنم لطفاً اگر تجربه دارید بهم کمک کنید؟؟؟؟؟..

چند روز بعد خوب میشید بعد از عمل 

و اینکه بعدش بارداری ممکنه ؟؟؟

عمل بدون بریدگیه.اگه اندومیتریوزت زیاد نباشه مشکلی نداری. زود مرخص میشی

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم قسمت از بدنت اندومتریوز داره؟؟؟ 

نگران نباش لاپراسکوپی عمل بسته هست بهترین نوع جراحی هست از یک قسمت کوچیک از بدنت برش میدن دستگاه و وارد میکنن 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

من انجام دادم دوباره هم برگشت بعد یه سال

دردش همون بهد عمله ک هنوز گیج میزنه آدم. میکن میزنن. بعدش ک بهت گفتن راه برو حتماااا راه بری نترس چیزی نمیشه. چون گاز وارد بدنت میکنن با راه رفتن باید خارج بسه. من ترسیدم اولش راه نرفتم خیلی درد داشتم  دکتر گف پاشو راه برو واقعا بهتر شدم. 

بعد از عمل هم چیز سنگین بلند نکن . مواظب باش موقع نشستن بلند شدن. کلا زیاد سخت نیست

لطفا لایک نکنید ممنون.
من انجام دادم دوباره هم برگشت بعد یه سال دردش همون بهد عمله ک هنوز گیج میزنه آدم. میکن میزنن. بعدش ...

یا خدا میترسم خیلی . چرا برگشت اینهمه هزینه کنیم و دردبمشبم برگرده خیلی ناراحت کننده است باردار شدی بعدش ؟؟

منم اندرودارم‌ ولی عمل نکردم‌تا حالا خدارو شکر درد و خونریزی نداره فقط همین‌که باردار نمیشم‌ البته‌که پسرم رو هم با دو طرف درگیری اونم طبیعی باردارشدم این دومی نمیدونم‌چرا نمیشه

تخمدان و کنارش

خب نگران نباش عمل ترسناکی نیست 

اگه یک تخندانت باشه چسبندگی هم نداشته باشی تاثیری نداره داخل بارداریت 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
الهی شکر خدا کمک منم بکنه سخت بود عملش درد داشتی ؟؟

انشالله توهم نتیجه میگیری عزیزم خدا خیلی بزرگه

والا طول عمل خو بیهوشی درد حس نمیکنی بعدشم چون گاز وارد شکم میکنن فشار میاره به شونه و گردن ک با راه رفتن و دوش آب گرم حل میشه  روزای اول چیز سفت نخور ک یبوس نشی اذیت بشی اگه توالت فرنگی داری از اون استفاده کن نشن ک اذیت بشی من نداشتم هه سرپا😅

بهتره یکی بیاد پیشت یا بری خونه مامانت اینا  بعد یه هفته کامل خوب میشی دارو انتی بیوتیک هاتم سر موقع بخور 

من هرکیو دیدم این عملو انجام داده بچه دار شده انشالله توهم یه نی نی بیاد بغلت