2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 65 پست
اخه در مورد اندامم بود این ناراحتم کرده واقعا خیلی برام مهم اندام و چهرم مخصوصا چون تازه عروسم توقع ...

بله حق دارید

ولی کاش تو همون جمع جواب بچه رو میدادید تا بقیه متوجه حساس بودن شما رو این موضوع بشن و دیگه تکرار نکنن

اصلا موضوع مهمی نبوده عزیزم فردا صبح به همسرت زنگ بزن یا پیام بده مثل همیشه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده ...

نمیتونم واقعا اون جلو اون همه آدم منو خورد کرد آنقدر حالم بد شد ک نگو و نپرس حرف اون بچه به اندازه کافی منو به هم ریخت اینم گند زد توش خیلی حالم بده 

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی نباید پیش خودش فکر می‌کرد ک اون بچه چی گفته؟ من الان از این ناراحتم ک منو رسوند خونه هیچی ...

شما دیگه بحث و غر و... رو بذار کنار و منتظر حرکت از طرف همسرت باش و وقتی اومد جلو اشتی کن و بعد باارامش بگو ازت توقع نداشتم بخندی و تمومش کنید ،حرمتها باهمین اتفاقات کوچیک از بین میره

بله حق دارید ولی کاش تو همون جمع جواب بچه رو میدادید تا بقیه متوجه حساس بودن شما رو این موضوع بشن و ...

اصلا اون بچه مهم نیس مهم رفتار شوهرمه الان با اون چ رفتاری کنم اخه

شما دیگه بحث و غر و... رو بذار کنار و منتظر حرکت از طرف همسرت باش و وقتی اومد جلو اشتی کن و بعد باار ...

مامانش گفت شب بمون من گفتم ممنون گفت مهمون دارم گفتم ایشالا فردا میام برم بنظرتون؟

اصلا اون بچه مهم نیس مهم رفتار شوهرمه الان با اون چ رفتاری کنم اخه

چون معذرت خواهی کردن بنظرم ادامه ندید بهتره

اما با همسرتون منطقی صحبت کنید و از اخلاقتون و حساس بودنتون رو این موضوع با خبرشون کنید

چون معذرت خواهی کردن بنظرم ادامه ندید بهتره اما با همسرتون منطقی صحبت کنید و از اخلاقتون و حساس بود ...

چون میدونه ناراحتم کرده آنقدر زیاد من خیلی بد برگشتم با حرص گفتم زهرمار

مامانش گفت شب بمون من گفتم ممنون گفت مهمون دارم گفتم ایشالا فردا میام برم بنظرتون؟

قبلش با همسرت آشتی کن بعد برید

والا ما بلاهایی از جانب شوهر و خانوادش سرمون اومده که الان اینا برامون یه شوخی ساده ست😅😅

قبلش با همسرت آشتی کن بعد برید والا ما بلاهایی از جانب شوهر و خانوادش سرمون اومده که الان اینا برام ...

اون فردا شبکاره الان میخوابه تا فردا بعد ازظهر تایمی برای آشتی ندارم

چون میدونه ناراحتم کرده آنقدر زیاد من خیلی بد برگشتم با حرص گفتم زهرمار

نه جانم فداتشم هیچوقت توی جمع بی احترامی نکنید بهم

احترام و اون حریم و حرمت که از بین بره دیگه زندگی قشنگی نداره،یکم صبوری میخاد 

نه جانم فداتشم هیچوقت توی جمع بی احترامی نکنید بهم احترام و اون حریم و حرمت که از بین بره دیگه زندگ ...

بله درست میگید من یهو از کوره در رفتم چون کنارش نشسته بود فک نکنم کسی شنیده باشه آرومم گفتم حق باشماست ولی‌واقعا کنترلم دست خودم نبود بقیه میخندیدن آنقدر ناراحت نمی‌شدم ک شوهرم خندید دلم شکست

اون فردا شبکاره الان میخوابه تا فردا بعد ازظهر تایمی برای آشتی ندارم

اهان خب بالاخره بین خوابش یه تایمی بیدار میشه اونوقت  صحبت کنید،مردا رو فقط باید با ارامش باهاشون حرف زد 

اهان خب بالاخره بین خوابش یه تایمی بیدار میشه اونوقت  صحبت کنید،مردا رو فقط باید با ارامش باهاش ...

‌اهوم باشه ممنون

بله درست میگید من یهو از کوره در رفتم چون کنارش نشسته بود فک نکنم کسی شنیده باشه آرومم گفتم حق باشما ...

به شماهم حق میدم،یه چشم غره هم میرفتید بسش بود

بعد تو خلوت بهش میگفتید

مردا فقط باید با صحبت حالیشون کنی وگرنه قهر و عصبانیت و  این چیزا رو زیاد درک نمیکنن