بچهها من ماه دوم اقدامم. این ماه ۱۹ ام پریود شدم قرص و آمپول سینال اف داد دکتر زدم گفت ۲۶ام بیا رفتم سونو کرد فولیکول ۱۴ داشتم برا همون شب آمپول هاش سی جی داد زدم. آخه واسه روز هفتم قاعدگی مگه طبیعی نیس این اندازه؟ نباید صبر میکردم روز ۱۰ و ۱۱ که بزرگتر بشه بعد میزدم آمپول رو؟😪 چرا اینقدر زود سونوم کرد؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخه آمپول هاش سی جی زدم روز هفتم قاعدگی😪😪😪 بزرگ نشده ترکیدن. راضی نیستم از دکترم. بعد تازه دعوام ...
بله عزیزم من یادمه یازدهم یا دوازدهم هم ک میرفتم دکترم میگفهنو تا چهاردهم هم باز بزرگ میشه اندازه فولیکول پس خوبه ب نظر منم خیلی زود زده چون این امپول فک کنم برا اینه ک فولیکول رو ازاد بکنه
بله عزیزم من یادمه یازدهم یا دوازدهم هم ک میرفتم دکترم میگفهنو تا چهاردهم هم باز بزرگ میشه اندازه فو ...
اره لامصب ازش راضی نیستم به خدا. من ۳۵ سالمه و ایم دکتر دو ماه تمام شانس مادرشدن رو ازم گرفت چون واقعا فولیکولام خوب بود. ماه قببلتر هم روز هفتم ۱۶ بود😔