2777
2789
عنوان

تورخدا کمکم کنید..وکالت یا پرستاری یا روان شناسی.. کدوم بخونم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5567 بازدید | 155 پست
حقوق بدون کنکور هست ولی پرستاری آزاد باید رتبه خوب داشته باشی

آره دانشجوهاشون میگن تراز 9000 برا آزاد میخوان

گاهـی گُمان نمیکنی ولی می‌شــودْ     گاهـی نمـی‌شـودْ نمـی‌شـودْ کـه نمـی‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی هـزار دوره دُعـا بی اِجابَـت اسـتْ     گاهـی نگفته قُـرعــه به‌نــام تـو می‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی گِــدایِ گِــدایِ گِــدایـی و بَختْ نیــستْ     گاهـی تمـامِ شَـهر گِدایِ عـشــقِ تــو می‌شــودْ
چ بگم ولا دوتا از همکلاسیام و دوستای صمیمیم حقوق خوندن و وکیل شدن میگن شده صدتا کتاب قطور میخونیم ...

در مجموع به علاقه تون نگاه کنید 

و تحت تاثیر نی نی سایتی ها قرار نگیرید

تاپیک اخرمو بخونید متوجه میشد

هم وکالت خوبه هم پرستاری 

ولی اینو هم بدونین الان خیلی ها شاید حسرت شغل شما رو بخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مجموع به علاقه تون نگاه کنید  و تحت تاثیر نی نی سایتی ها قرار نگیرید تاپیک اخرمو بخونید مت ...

تاپیک صرفا جهات اشنایی با سختی های این مشاغله وگرنه آخر سر باتوجه به علاقه و تواناییم باید تصمیم بگیرم

گاهـی گُمان نمیکنی ولی می‌شــودْ     گاهـی نمـی‌شـودْ نمـی‌شـودْ کـه نمـی‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی هـزار دوره دُعـا بی اِجابَـت اسـتْ     گاهـی نگفته قُـرعــه به‌نــام تـو می‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی گِــدایِ گِــدایِ گِــدایـی و بَختْ نیــستْ     گاهـی تمـامِ شَـهر گِدایِ عـشــقِ تــو می‌شــودْ
در مجموع به علاقه تون نگاه کنید  و تحت تاثیر نی نی سایتی ها قرار نگیرید تاپیک اخرمو بخونید مت ...

مرسی بابت راهنمایی تون🙏

خب معلومه روانشناسی اصلا قابل مقایسه نیست روانشناس بیماری رو درمان می‌کنه از باقی رشته ها  هم سخت تره چون جون مردم دستشونه درأمد خیلی بالایی هم داره البته به شرط اینکه روانشناس عمیمی،تخصص،یافوق تخصص زورگیری چون کارشناس ارشد روانشناسی مثل کارشناس ارشد پزشکی هست یعنی پیرا روانشناس که تجربی هستن و فقط روانشناسی و پزشکی خانواده.   روانشناس ها اکثرا بابت کارگاه میلیاردی درأمد دارند برادر خودم متخصص افسردگی هست یعنی روانشناس خیلی پولداره ولی وکالت هم خوبه ولی روانشناسی خیلی سخته

خب معلومه روانشناسی اصلا قابل مقایسه نیست روانشناس بیماری رو درمان می‌کنه از باقی رشته ها هم سخت تر ...

یعنی میگی پرستار با جون مردم سروکار نداره دیگه:/

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی