2777
2789

سلام بچها. من یه پسر 28 ساله ام.. شاغلم و توی تاسیسات شرکت کشتیرانی با ماهی 12 میلیون کار میکنم و هشت سال سابقه رسمی هستم....میخوام توی یک رشته دیگه درس بخونم و شغل دیگه ای داشته باشم..این شغلم به روحیاتم نمیخوره(دوست ندارم تا آخر عمرم کارگر باشم) 

شغلی که ترو تمیز تر باشه.. بیشتر با مردم سروکار داشته باشم و توی اجتماع باشم

از همه مهمتر درآمدش بیشتر باشه

حالا از سختی ها و شیرینی ها و درآمد هیچکدوم اطلاعی ندارم. 

وکیل، پرستار و روان شناس از توی جمع نی نی سایت پیدا میشه کمکم کنه؟؟؟؟ 

توروخدا صادقانه راهنمایی کنید..مشورت با شما روی تصمیمم تاثیر داره 

گاهـی گُمان نمیکنی ولی می‌شــودْ     گاهـی نمـی‌شـودْ نمـی‌شـودْ کـه نمـی‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی هـزار دوره دُعـا بی اِجابَـت اسـتْ     گاهـی نگفته قُـرعــه به‌نــام تـو می‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی گِــدایِ گِــدایِ گِــدایـی و بَختْ نیــستْ     گاهـی تمـامِ شَـهر گِدایِ عـشــقِ تــو می‌شــودْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روان‌شناسی که اصلا چون بازار کار نداره

از هر ۱۰ نفر ۹ نفرش روانشناسی می‌خونه 😐 

قبولی از رشته های تجربی مثل پرستاری هم سخته

اگه میتونی تحمل کنی بشین بخون واسه پرستاری  

ولی به خاطر سنتون شاید استخدام نشین 

چون تا بیاین تموم کنید ۳۰ رو رد کردین 

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚

وکالت بدرد میخوره 

پرستاری توی یه محیط الودس اونجور ک من فهمیدم روحیاتت حساسه ولی نسبت ب اون زحمتی میکشی حقوق نمیگیری 

روانشناسی که حقوقش پایینه کسی هم زیاد نمیاد همشم جو منفیه 

وکالت خوبه بنظرم ولی باز میل خودته

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

وکالت و روانشناسی هر دو اول لیسانس دارن یعنی شما لیسانس حقوق میگیری آزمون وکالت میدی قبول شدی دفتر وکالت میزنی ک پروسه طولانییه روانشناسی با لیسانس کاری نمیتونی کنی باید ارشد داشته باشی یا دکترا تا مطب بزنی ک یه پروسه ۶ سالس در بهترین حالت پرستاری باید کنکور بدی در صورت قبولی لیسانس داری ک از بعد لیسانس دو سال طرح با حقوق بعدش دیگه استخدام رسمی میشید درجا با آزمون ک از همه به نظرم بهتر پرستاری هست

اون عزیزانی که راهنمایی میکنند. میشه بگن خودشون یا بستگانشون این شغل هارو دارن یا روی اطلاعات عمومی و حرف باقی مردم شغلی معرفی میکنن؟؟؟ 

گاهـی گُمان نمیکنی ولی می‌شــودْ     گاهـی نمـی‌شـودْ نمـی‌شـودْ کـه نمـی‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی هـزار دوره دُعـا بی اِجابَـت اسـتْ     گاهـی نگفته قُـرعــه به‌نــام تـو می‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی گِــدایِ گِــدایِ گِــدایـی و بَختْ نیــستْ     گاهـی تمـامِ شَـهر گِدایِ عـشــقِ تــو می‌شــودْ