2777
2789

خفه شم با کسی در مورد هیچی حرف نزنم ،الان اروم اروم دارم خفه میشم کاش بشم

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد که باشی زیادی میشی شاید کلیشه ای باشه اما خودم تجربه اش کردم . باید یه وقتایی هم نباشی تا بفهمن تو هم بلدی نباشی 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اینکه اسکلای نینیسایتی (منظورم یه عده هست و خطاب ب بعضیاس) ارزش ندارن اعصابمو خورد کنن و ارامشمو وقتی توی این سایت دارمو ازم بگیرن 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

دوری و دوستی

توقع نداشته باش از هیچکس

پس انداز حتی کم واجبه

برا خودت وقت بذار

برا دل خودت زندگی کن چوووون دیری نمیگذره ک پشیمون میشی و راه برگشتی نیس

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خفه شم با کسی در مورد هیچی حرف نزنم ،الان اروم اروم دارم خفه میشم کاش بشم

وقتایی که میخوایی به کسی درد و دل کنی رو کاغذ بنویس اونقدری ک بعدش انگار همه ی حرفات تموم شده بعدشم اتیش بزن شون

هیچ وقت از خواسته ها و علایقت نگذر،،، فاصله رو با خانواده همسرت از همون اول حفظ کن،،، حواست باشه مرد رو از روز اول به هرچی عادت بدی تا اخر همینه،،،، تو زندگی هیچ کس دخالت نکن،، کسی رو قضاوت نکن،،، خودت کار کن و پس انداز داشته باش،، زود ازدواج نکن،،، سکوت رو تمرین کن،،،، و در اخر عاشق خودت باش

رو حرف دوست نزدیکت حساب باز نکن 

پارسال همین موقع ازش پرسید نحوه ثبت نام ارشد میدونی الکی بهم گفت که من نمیخونم و سال بعد. ثبت نام میکنم 

گذشت تا روز نتایج بهم پیام داد گفت میتونی کارنامه ارشدمو بخونی ببینی چی قبول شدم ( کلا با کارنامه کنکور سراسری فرق داره برای همین ازم این سوالو کرد)

جالبش اینجاست که اون دانشگاه سراسری قبول شد من نه 

هرچند سهمیه داشت 😑