بچه ها امشب با شوهرم بیرون بودیم، بعد یادم افتاد گفتم بریم ، دوتا وسیله میخواستم بخریم ۲۰۰داد ، منم رفتم اونجایی که رفتم یه جای دوطبقه پراز جنسای جورواجور، گفتم بهش که میرم میگردم خلاصه یه نیم ساعتی طول کشید و اون دوتا وسیله رو با چندتا خرت وپرت دیگه خریدم، وقتی اومدم شوهرم گفت برو هرچی غیر اون دوتا گرفتی رو پس بده با حالت طلبکارانه، گفتم باشه، تو راه نمی تونستم جلوی گریمو بگیرم ،من میتونستم با ۲۰۰ همون دوتا رو بگیرم اما مدیریت کردم باهمون،مقدار چندتا چیز دیگه هم گرفتم، خلاصه طرف پس نگرفت منم به مامانم زنگ زدم باقیمانده پول رو برام کارت به کارت کرد، پولو به شوهرم دادم، همین جور برام خط ونشون میکشید، من سکوت کردم، آخرش خسته شدم گفتم بسه دیگه مگه چیکار کردم، گفت الان میریم دم در خونه پدرم آبرومو میبرم
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
نه میخواست بگه تو که اون دوتا وسیله رو با ۱۰۰تومن خریدی چرا بقیه پول رو نیاوردی، خب من مدیریت کردم ا ...
این دیگه خیلی خسیسه
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶 نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش بهعمه آزاد) من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوم ب خودت بیا ' زتدگیتو درست کن'همون پدرتم راضی ب این خفت کشیدن تونیس'مردمم ۳روز بعد زندگی تویادشون میره
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
وقتی هم اومدیم خونه، میخواستم بذارم برم ولی نذاشت، راستش میخوام با یکی از همسایه ها درمیون بذارم تا اگ خواستن استشهاد جمع کنم مدرک بشه به پلیس هم زنگ زدم مادرم نذاشت صورت جلسه کنن