2777
2789
عنوان

بیاین اسم های خوشگلتون بدین🥲💕❤

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 47 پست
عزیزم ناراحت نیستم ولی روز تولدم دلم میگیره کاش زینب یادش بود🥲❤💔

این حسو همه میگیرن نگران نباش، به جاش خودتو به قهوه یا کیک یا هرچی که دلت رو شاد میکنه مهمون کن هیچ کس مهم تر از خودت نیست 💓آرزو میکنم به بهترین روز های زندگیت برسی عزیزم 

ببخشید زینب مگه اسم خودتون نیست؟ 

چرا میگن کاش زینب یادش بود؟ 

حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت.
برای سلامتی و ظهور امام زمان خیلی دعا کنین که با ظهورشون دنیا بهشت میشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین آرزوی من اینه که:

سال 1401 آخرین سال غیبت امام زمان باشه

و سال 1402 تاپیک بزنیم ظهور امام زمان رو جشن بگیریم!

و همه بریم خدمت امام زمان

مستقیم از امام درس بندگی خدا و درس چگونگی به دست اوردن همه خوبیها و فضیلتهای اخلاقی

و به دست اوردن سعادت دنیا و آخرت رو یاد بگیریم.

بریم با مهربانترین فرد عالم

مستقیم درددل کنیم

و غم فراق و هجران رو مستقیم با امام در میون بذاریم

و مورد مهر و محبت مستقیم امام زمان قرار بگیریم

و بعد از سالها غم و ترس و اضطراب و نگرانی،

به آرامش واقعی در خدمت امام برسیم.

خیلی شدید دلم هوای حضور مستقیم و گفتگوی مستقیم با امام زمان رو داره!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

سلام جانم عیدت مبارک باشه 

لطفا واسه دوستام دعا کن 

سحر 

@s123sa

@ایسان234

@هاناالسادات و مادرش

@دختر_مهربون_باادب

@کهربااا  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام جانم عیدت مبارک باشه  لطفا واسه دوستام دعا کن  سحر  @s123sa   @ایسا ...

ممنونم عزیزم دلم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

مهلای نازنینم، به به.. چه خجسته شبی و چه فرخنده میلادی، تولدتون هزاران مرتبه مبارک باشه، الهی همیشه سلامت باشی، خوشبخت بشی و عاقبت بخیر💐❤️❤️❤️❤️😍😍🤗

روزه تون هم قبول حق، التماس دعا🤲🌸❣️

آرزو می کنم روز تولدت

مثل طعم کیک خامه ای شیرین باشه

و سال جدید زندگیت

سرشار از شادی و اتفاقات خوب برات باشه

تولدت مبارک دوستم

💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞😍😍😍😍😍😘😘😘🥰🤩🤩🤩🥰🎁🎀🎊🎉🎊🎉🎈🎈🎈🎈🎈🎈

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@نازنین1372     @مائده6525221     @bumblebee     @_mobtala_ ...

عزیییییییزدلم😍😍😍😍😍😍تولدت مبارک مهلا گلی😘😘😘

انشاالله به همه ارزوهای قشنگت برسی خواهری🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤🌺🌺🌺🌺🌺🌺

منم یادت نره💎💎💎💎😢

سلام وای یادم بوداا تولدتووو ، یادم رف تبریک بگم گلممم   تولدت خیلی خیلی مبارک باشه😘😘

روزه ات هم مبارک باشه درگاه الهی  انشالله ب تمام حاجتت برسی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖