2777
2789
عنوان

با همچین آدمی ازدواج میکنین؟

742 بازدید | 70 پست

سلام دوستان

اگه یه آدم مناسب برای ازدواج سر راهتون قرار بگیره و عاشقانه دوستون داشته باشه و هرکاری براتون بکنه 

ولی خودتون علاقه ای به ازدواج نداشته باشین

چون سنتون کمه و میخواین تو آینده موفقیت های زیادی رو تجربه کنین و چون درسخون باشی بخوای فقط درستو بخونی

ولی این فرد با درس خوندن هیچ مشکلی نداشته باشه و.....

به همیچین آدمی جواب مثبت میدین؟؟

دختره ۱۷ سالشه

پسره ۲۳

لطفا راهنمایی کنین🥹🙏🙏

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌

میگم منتطر بمونه بعد درسم وارد رابطه میشم باش

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ای کاش سنم کم بود هنوزم وقت داشتم ازدواج کن بابا ازدپاح تو سن کم خیلی بهتره تااینکه سنت بره بالا سن بالا برابر با تنهاییه همین

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

دختر ۱۷ ساله بچه ست . پسر ۲۳ ساله هم همینطور زمان بدین به خودتون دختره حداقل دیپلم بگیره چه خبره اینقدر عجله

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

نه.چون پسرای زیر سن ۲۵ هنکز به اون ثبات عاطفی نرسیدن اولا.دوما سن شما پایینه چه بسا وارد دانشگاه شدی و چشمت یکی دیگه رو گرفت پس شماهم به سن تصمیم گیری پایدار و منطقی نرسیده

اره ای کاش سنم کم بود هنوزم وقت داشتم ازدواج کن بابا ازدپاح تو سن کم خیلی بهتره تااینکه سنت بره بالا ...

اینکه شما سنت رفته بالا و ازدواج نکردی چه ربطی داره که به دختر ۱۷ ساله بگی ازدواج کن دختر ۱۷ ساله باید بچگی کنه نه شوهرداری

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
منظورت از مناسب دقیقا چیه ویژگی های اخلاقی مالی ظاهری بگو

از هر لحاظ خوبه 

مثلا میدونم با تعصب و با غیرته واقعا از ته دل دوس داره و...

قیافه هم متوسط

و وضع مالی متوسطه 

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌

ازدواج اره ولی دوست نه 

بگه نمون بالاتره بره صبر کن دروغه. 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

اینکه شما سنت رفته بالا و ازدواج نکردی چه ربطی داره که به دختر ۱۷ ساله بگی ازدواج کن دختر ۱۷ ساله با ...

چون موقعیت خوب براش اومده ماشالا دخترای کم سن اللن خیی عاقلن خداییی 

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
اره ای کاش سنم کم بود هنوزم وقت داشتم ازدواج کن بابا ازدپاح تو سن کم خیلی بهتره تااینکه سنت بره بالا ...

حرفت درسته عزیزم. واقعا سخته. 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

چون موقعیت خوب براش اومده ماشالا دخترای کم سن اللن خیی عاقلن خداییی 

پسر ۲۳ ساله خوبه؟ چیزی از پسره نگفته هااا از کجا میدونی خوبه ؟؟